Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
A nawiązując do orłów.... nic mi tak nie sprawia przyjemności w tym temacie,niż to,
jak nasz "Orzeł" ma problemik z zagadką
Może tym razem Orzeł będzie miał problem z orłem,...... a ja radochę
Zołza jestem .... wiem
Mieliśmy okazję przekonać się o tym wielokrotnie
Czasem tak ją poniesie, że przeprasza nawet
Ale to podnosi atrakcyjność tego tematu, więc niech tam ...
A tam od razu przewrotność ani ciut tu nie ma pokrętności czy szubrawstwa
Gumki i pędzelki głęboko w szufladzie schowane...... obiecałam ...na jakiś czas
No właśnie zabrałeś i sam się teraz bawisz gumką
Że bazyliszek kojarzy Ci się z orłem ....bo ja wiem
Jeden królem małych gadów, drugi ptactwa .... to dopiero drapieżnik
Gadu gadu,a zagadka stoi w miejscu .... to znaczy,że Andy był w tym samym uzdrowisku co ja
I proszę nie szukać w Iwoniczu