Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Hejka
Atinko a u mnie niebo zaciągnięte chmurskami i widoków na słoneczko nie ma ale można powiedzieć, że jest ciepło bo 15 stopni i co najważniejsze, to nie pada
Kawusia zawsze mile widziana w super towarzystwie.
Pozdrowionka zostawiam i miłego dnia życzę
U mnie też zgłaszam brak słońca.
Dziś mam telefoniczny dzień,ale nie na miłe pogawędki niestety.Dodzwonienie się gdziekolwiek graniczy z cudem. Kompletnie nie rozumiem sensu zamykania instytucji tym bardziej,że już od dawna i tak nie mamy bezpośredniego kontaktu,tylko przez różne szybki. Robią z nami co chcą kryjąc się za covidem.
Felice bo to najlepsza wymówka dla nich. Mogą robić co im się żywnie podoba, nas coraz mocniej za uzdę ściągają. Potrzebni dla nich jesteśmy li tylko do płacenia podatków przenajróżniejszej maści. Drożyzna okropna. Ludzie wyciągają pieniądze z depozytów bo muszą dopłacać do nich zamiast mieć profity. Wszystko sukcesywnie spada w przepaść. My oczywiście ponosimy i jeszcze poniesiemy tego skutki. Nigdy nie sądziłam, że przyjdzie mi żyć w takich warunkach ... Tak źle t za żadnych rządów nie było