Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Hejka
A kawa gdzie?
Zaraz z moim kocurkiem idę odwiedzić weterynarza. Biedne kocisko ma problemy z tarczycą. Dziś robimy kontrolę poziomu hormonów. Dziesięć lat to już słuszny wiek.
Maryann kanapa już zdobi salon?
Dzień dobry
Piątek czy wtorek już mi się to wszystko myli muszę spojrzeć w kalendarz minus siedzenia w domu
Słońce chyba dziś wygra choć tam gdzieś daleko....widzę że nic nie widzę
A gdzie tam Felice... wczoraj w szczytnym celu po pracy przeszłam 5 km, dzisiaj z rana wideorozmowa z moim słoneczkem: " Babciuś? Wiesz co dzisiaj jest??.. Wiem, piątek.. No bo przyjeżdżasz po mnie do przedszkola". Niestety muszę sie wstrzymać z bólami i poczekać aż mi otworzą