Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kazimierzu, wrzuciłam w zagadkach najnowsze zdjęcie Freda. Może umiesz je przenieść tutaj,albo ktoś z towarzystwa forumowego. Ja mam niestety problemy tym, wczoraj niechcący wykombinowałam jak je przenosić z iPada. Nie mogę od razu z biblioteki zdjęć tylko muszę najpierw zapisać w innym formacie i dopiero.Trochę zachodu z tym jest niestety.
Zagadkowicze może nam wybaczą tą odrobine prywaty.
E tam... za duże słowo. To nie takie trudne, tylko że tak wstawiane zdjęcia znikną kiedyś, bo fizycznie siedzą na innym serwerze. Dlatego w starszych tematach są tylko wspomnienia po fotkach...