Z wiekiem to człowiekowi takie pomysły
Ograniczanie nalewek nie wchodzi w grę

Oleńko , nie przepraszaj , każdy pisze jeśli ma czas , ze mną też różnie bywa . A tymi kaloriami to mnie zaskoczyłaś kochanaolka44 pisze: 13 lis 2020 20:37 Witam wszystkich..
Danii, nie jestem tak aktywna jak Ty, po prostu nie mam zbyt wiele czasu ,żeby zajrzeć i na bieżąco odpowiedzieć..sorry.
Danii, jeden kieliszek dziennie nalewki nie zaszkodzi, aroniówka to gdzieś 150 kalorii w 100 g,a już nalewka na miodzie to 300 kalorii, dla porównania np.ciaso francuskie 370 kalorii w 100 g.
Ale moi drodzy to tak na marginesie te moje porównania, przecież nalewki pijemy dla zdrowotności, ale oczywiście z umiarem.
A co do zdrowotności zrobiłam ostatnio nalewkę z czosnku,cytryn i miodu plus spirytus. Czeka na ciężkie czasy , te covidowe. Myślę,że wcześniej czy później zachoruję, w pracy mamy drugi Wuhan.
Trzymajcie się ciepło, rozgrzewajcie się, zdrówka...![]()
![]()

Max, spalamy kalorie będąc w ruchu ciągłym, a forma tego ruchu zależy tylko i wyłącznie od Ciebie. Podobno najlepsza jest gimnastyka w basenie, ale nie indywidualna tylko grupowa, bo jest większa mobilizacja