U mnie słońce było do 10,teraz niestety już go nie ma
NOCNE GADANIE
- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
Re: NOCNE GADANIE
Nie drążę bo samej mi się nie chce gadać , aura jakaś taka do kitu na NS .
Czasem wejdę na chwilkę i...wychodzę , straszne czasy nastały , w sumie nie dziwię się .
Oglądałam relację z protestów naszych kobiet w W-wie i powiem Wam - jestem zbulwersowana zachowaniem naszej policji
Za chwilę może ktoś mnie zbeszta ale skoro jest wolność słowa itd... dlaczego mam milczeć ?
Piszę tu o tym bo to niezależny temat . Mój domownik chory , nie wiadomo co mu jest , zaparł się jak osioł , piątek - był czas aby zadzwonić do POZ ale on nie chce . Przed nami weekend , jeszcze gorsza pora , sama chodzę wkurzona , przyznaję , że też boję się .
Ale dość , nie będę Wam psuć humorów , trzymajcie się cieplutko
-
RudaAndzia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 lis 2019 13:01
Dani, nie mam pomysłu, żeby Twojego domownika nakłonić na wizytę u lekarza, ale musisz użyć dobrego argumentu, żeby poddał się być może nawet leczeniu. Nie chcę myśleć, co mu może dolegać
A co chodzi o to, że pusto na Forum to sądzę, że po niektórych dyskusjach można porządnie zniechęcić nawet tych, którzy myślą i chcą się po Forum pokręcić.
A po przedstawieniu czasu to zawsze człowiek się nie może pozbierać i ciągle brakuje mu słoneczka za okienkiem.
- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
Obejrzę ostatni odcinek serialu... Pa..
Dani to do Ciebie nie podobne, żebyś tak szybko do łóżka w piątkowy wieczór chciała wskoczyć i nasze grono forumowe opuścić
Dobranoc
- grazynamackowiak
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 11 maja 2014 19:33
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowano: 31 razy
Cały dzień ,nikogo nie ma ,cisza w eterze
Porannej kawusi , też nie ma
Sobota pogodna ,ale chłodno ,pozostaje w domu bezpiecznie
Dani ,pisz lżej ,jak sobie ponarzekamy
Ciasto drożdżowe pozostawię ,lubię świeże
Odpoczynek luziki ,niech tak będzie dłużej
Hello nocne marki ,pozdrawiam
Nocne jesienią w liściach się schowały
a może w szachy
bo na Forum czasu nie mają
A tu Wszyscy czekają i chyba spać Nocnym dłużej nie damy, bo zaraz na obiad pora wyruszyć, a później na spacer długi cztery litery ruszyć i powietrza zaczerpnąć, chociaż w tych maseczkach trudno będzie mówić o porządnym oddychaniu, ale warto spróbować i chociaż trochę.się.rozruszać
Miłej niedzieli życzę