Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Heloł nocne
Może jeszcze dla mnie trochę kawki zostało
Oj ponuro, deszczowo i wietrznie dzisiaj.
Dobrze, że nie muszę nigdzie wychodzić
Zastanawiam się czy nie zrobić sobie piżamowego dnia bo jutro to będzie przymus wyjść z domu...
Kawę wypiłam, coś przekąsiłam, telekonferencję z córką przeprowadziłam. Jeszcze objawy mają, na szczęście umiarkowane.
Teraz się pierze, więc przysiadłam. Też z domu wyjść nie muszę, a Ty Ewaszko tak późno mi mówisz o dniu pidżamowym jak ja się już ubrałam? I rozbierać mi się nie chce?
Dzień dobry Nocki
Późno bo późno ale się też melduję
Atinka ma dziś dyżur przy kawie to i ja poproszę
A po kawie do kuchni obiadek robić bo żonusia z pracy wróci głodna i może być niekontent
Dziś na obiad karkówka zapiekana w kapuście a do chlebka pasta z awokado. Pyszotki
Miłego dnia życzę Wam kochani