Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Przed wypadkiem czyli ponad cztery lata temu chodziłam w butach na szpilce. Wysoki obcas to było to! Teraz mogę popatrzeć i czasem przymierzyć w sklepie i tyle
Tańcz Słoneczko, tańcz! W szpilkach i na bosaka
agunia3 pisze:Przed wypadkiem czyli ponad cztery lata temu chodziłam w butach na szpilce. Wysoki obcas to było to! Teraz mogę popatrzeć i czasem przymierzyć w sklepie i tyle
Tańcz Słoneczko, tańcz! W szpilkach i na bosaka
A myslisz Agunia , że nie umiem bez szpilek????? na bosaka najlepiej wychodzi mi taniec moherowych beretów[ obrazek zewnętrzny ]