Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
...ja dziś z krzaków wyfrunęłam bo ten cudowny łoś chciał na Elkę rzucić złość dobrze że wrona fruwała i w krzaki na chwilę się schowała i się łośmieliła do Was łodezwać
...ja do tej pory nie wierzę skąd wzięło się to zwierze
łośmiele się zapytać co u moich koleżaneczek słychać ...bo roczek się kończy i powtórkę trzeba zrobić może być też morze
Witam miłe panie- choć nie wiem co jadły na śniadanie-o obiedzie już nie wspominam bo popsuje mi się mina,roczek na początku grudnia już sumują i nad morze wyjazd...kombinują,przy logowaniu nie myślą o pisaniu tylko o Jędrka...prześladowaniu wcale się nie zdziwię jak za te złośliwości Mikołaj nie przyjdzie do Was w.....gości