Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzięki Princi.
Wybawiłaś mnie z kłopotu. Ja niestety nie byłbym w stanie spełnić prośby Nutki . To krzaczek przywieziony przez kogoś odwiedzającego mnie na moim kawałeczku ziemi. Karteczka z odmianą była, ale się zmyła . A pamięć już nie ta...
Pozdrawiam obie Panie.
I widzicie dzięki Wam będę miała ładną różę
Już można kupić na allegro,ale się wstrzymam do wiosny
POMPONELLA też ma taki peoniowaty wygląd ..... kupi się
Nitko wybacz, że dopiero teraz, ale rzadko zaglądam na forum. Życzę Ci zdrowia, szczęścia, miłości, pogody ducha, uśmiechu na twarzy, prawdziwych przyjaciół i spełnienia marzeń
Nutko podwójne życzenia pragnę Ci złożyć i życzę dużo zdrowia, radości, szczęścia i miłości, niech zawsze Twoje kieszenie kasą wypchane będą, byś na szaleństwa mogła sobie pozwolić i na imprezę dobrą w Towarzystwie między innymi również i moim
Nutko, a teraz lat pragnę odśpiewać: https://youtu.be/2G54L7HC1Tk
A o spóźnieniu z życzeniami proszę nie pamiętaj, bo życzenia szczere do Ciebie przesłałam
No nic, podobno oktawa obowiązuje i życzenia jeszcze ważne są...
Wszystkiego co najlepsze, podwójnie oczywiście.
Wtedy gdy trzeba spokoju, a jak można to młodzieńczej fantazji.
I zdrowia niezbędnego