Kto ,lub co powoduje ,że wiele wartościowych ,pomocnych innym osób odchodzi z forum nasze sanatorium?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Re: Kto ,lub co powoduje ,że wiele wartościowych ,pomocnych innym osób odchodzi z forum nasze sanatorium?

Post autor: RudaAndzia »

Atina pisze: 01 lut 2021 12:46 Po prostu być sobą... a nie dla jaj :roll:
Bawię się w piaskownicy z wnukiem lub na dancingu w uzdrowisku.
Brawo :!: :!: :idea: ,
Atino,
Szeroki wachlarz rozrywki preferujesz, gratuluję :?
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Re: Kto ,lub co powoduje ,że wiele wartościowych ,pomocnych innym osób odchodzi z forum nasze sanatorium?

Cześć Margot,
wpadłaś w odpowiednim momencie i to, co napisałaś niestety jest prawdą i zgadzam się z Tobą, ale jest mi przykro, bo też odczuwam, że są na Forum osoby, które przeciągają linę i tą liną wiążą inne bardzo fajne osoby, które wcześniej nikogo nie atakowały, a wręcz przeciwnie podawały rękę, a czasami nawet obie, gdy była potrzebna pomoc. Jestem tu ponad rok, ale tak jak teraz to jeszcze nie było, chociaż pamiętam, że początki miałam kiepskie, ale razem bawiliśmy się dobrze i chcieliśmy wspólnej zabawy i tych rozmów, w których uczestniczyli Wszyscy, a teraz dominuje kilka osób, a mnie, Zenka i Hipokryta traktuje się jak.., drugi gatunek... Walka tylko o co i dlaczego :?: Nie rozumiem tego... :?
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Kolejny raz ręce mi opadły....
Ewanko , po tym ostatnim poście nie wiem co napisać mam ale spróbuję .
Pamiętam siebie jak zaczynałam przygodę z NS i przyznam się , że bałam się zagadać do kogoś . Czytałam tylko i obserwowałam , zauważyłam , że sporo osób jest zżytych ze sobą więcej czy mniej i to było miłe .
Potem ze strachem zaczęłam powolutku udzielać się i ja , najgorzej było jak nie zrozumiałam czegoś albo żart przyjęłam za obrazę . Ale forumowicze potrafili wyjaśnić co trzeba i było ok . Nawet na PW dodawano mi otuchy i dawano różne rady i za to bardzo dziękuję . Myślę , że wielu z nich wie o co chodzi :D .
Owszem , wcześniej zdarzały się przykre sytuacje ale słowo ,,przepraszam " działało magicznie .
Sporo ludków odeszło , dużo nie ma ochoty na konwersacje widząc co dzieje się na forum . Tak , ja też nie jestem święta ale wolę pogaworzyć z normalnymi osobami , jednych znam bardziej , drugich mniej i da się dogadać . Niestety , odkąd Hipokryt ze swoimi tzw. klonami (przepraszam) zaczęli rządzić na każdym polu , wtrącać się do wszystkich , nastąpił ogromny przesyt i dyskomfort . W każdym bądź razie moim zdaniem to jest głównym powodem niechęci do uczestnictwa na NS . To na tyle z mojej strony jak na razie , może coś pominęłam :) . Pozdrawiam i życzę zdrówka i pogody ducha .
Awatar użytkownika
ewana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2020 07:23
Oddział NFZ: Świętokrzyski

Post autor: ewana »

Oj życie ! Ta moralność pani Dulskiej ,to strzał w dziesiątkę! Trzeba rzeczywiście zwracać się imiennie pisząc.To trochę utrudnione ,bo chodzimy z wnukami do piaskownicy i szalejemy na parkiecie w sanatorium Atinko!Zbigniew dlaczego tu są klony i rozmawiają same z sobą -Bóg raczy wiedzieć..Felice dlaczego z przyjemnością czyta się Twoje wypowiedzi ,bo na temat i zawsze rzeczowo :kwiat: I jeszcze jedno ,nie będę wymieniać imienia ,ale ostatnio bardzo miła osoba na tym forum została zwyzywana od ramoli :evil: Gratuluję wypowiedzi na żenujacym poziome osobie piszącej i obrażające innych. :evil:
Awatar użytkownika
Samosia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2017 21:58
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 7 razy
Podziękowano: 15 razy

Post autor: Samosia »

Witajcie.To i ja dodam coś od siebie...na forum trafiłam przez przypadek szukając informacji gdy pierwszy raz wyjeżdżałam z córką do sanatorium....owszem wtedy było dużo pozytywnych rad i dodawania nam otuchy ale już po raz kolejny gdy napisałam,że znów jedziemy wspólnie to znalazły się osoby,którym się to niespodobało i im bardziej ja próbowałam się tłumaczyć z decyzji kolejnego wyjazdu to było coraz gorzej i wtedy postanowilam,że będąc tutaj z Wami zawsze dam znać gdzie jedziemy i kiedy jedziemy ale nie dam się sprowokować tym,którzy krytykują nasz wspólny wyjazd do sanatori bo to jest dla naszego zdrowia i dobra a nie dla krytykantów.A tak na marginesie niech Ci trole i krytykancie pamiętają,że ,,karma wraca"
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Samosiu :kwiat: , chyba wiem o czym mówisz kochana . Pewnie komuś nie podobało się , że za często jeździcie a piszę tak bo kiedyś była taka dyskusja jak zapytałam o to czy w jednym roku można wyjechać do sanatorium z ZUS-u i NFZ . Nawet domyślam się o kogo chodzi.... Ale masz rację , karma zawsze wraca , czy dobra czy zła a Ty nie musisz nikomu się tłumaczyć z niczego . Trzymaj się cieplutko , zdrówka i pamiętaj , że też są i dobrzy ludzie :serce: :kwiat: .
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

O, to, to, to Dani 😁
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

O to to to :!:
Towarzystwo wzajemnej adoracji, pomocne w podstawianiu nogi i czepianiu się forumowych Ludków :twisted:
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jeszcze tylko dodam, że klonem i liściem klonu nie jestem tylko Osobą :mrgreen:
A Hipokryta chociaż znam tylko z Forum to bardzo go lubię, bo obserwuje a później z archiwum taki rzeczy potrafi "wygrzebać", że cho-cho i czasami mnie wkurzał, ale już teraz go rozumiem, też nie ma lekko...
Hipokryt, jak już otwarte zostaną te prywatne kwatery to zapraszam Cię na fajną wyprawę, mam taką "miejscówkę" gdzie spokój, cisza, lasy wokół, nawet sarny i lisy blisko podchodzą, nawet fotki udało mi się zrobić... A wieczorem przez las chodzimy się pobawić, miejscowi ludzie życzliwi i szanują tych, co na ich ziemię przyjechali odpoczywać. Możesz też zabrać ze sobą kilka fajnych osób, o noclegi się nie martw, wszystko się załatwi. :D
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Hipokryt vel Ruda Andzia w Twoim przypadku podstawienie nogi by nic nie dało, bo Ty byś przeszedł przez zasieki z drutu kolczastego, żeby się dostać do komputera i wsadzić szpilę komuś na Naszym Forum. :roll:
Zablokowany