Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Hej , witajcie Gaduły .
Odnośnie tego co wyprawiali w weekend turyści w Zakopanem to myślę , że to nie przejdzie boczkiem na bank . A mają przecież sanatoria otwierać .
Tak bardzo nie rozbierajcie się moi drodzy , wiosna idzie ale zanim co czapeczki na główki , kurteczki i nie ma zmiłuj . U mnie w nocy ma być ponoć -10 st.
Pozdrówka , pędzę dalej .
Hej , strajkujecie ?
Jeśli tak to i ja jestem z Wami , ramię w ramię , a co ?
Chyba muszę zająć się czym innym , czekam na telefon od koleżanki ,
z którą byłyśmy w Wieńcu .
Do miłego .
dziś widziałam, u Magdy w rewolucjach, kartofelki w mundurkach i gzik dla mnie połączenie nie do przyjęcia całkiem niedawno rozmawialiśmy na Forum o potrawach regionalnych i była mowa o gziku Poznanianki wspominały
Alu pyry z gzikiem ,poznańska regionalna potrawa
Andy mniej ruskie ,ile można poznańskiej pyry
Mazrena kuracjusz Połczyn Zdrój ,ale obok Gryf
W Podhalu nie byłam ,spacerkiem obok sanatorium
Dobranoc pogaduchy
Mazrena ja byłam z mężem ,który też ma znaczny stopień niepełnosprawności w Podhalu jakieś 5 lat temu .Budynek był świeżo po remoncie zabiegi super ,pani dr bardzo kompetentna i pomocna .Pokój dwójka na parterze ,zabiegi na miejscu jedzenie takie sobie jak dla mnie wystarczające. Pojechałbym jeszcze raz gdybym miała taką możliwość. Basen w Gryfie ale ja z basenu zrezygnowałam ,ponieważ jestem ciepłolubna jesienią było mi za zimno na bieganie do sąsiedniego budynku.
Smerfetka , ale mnie zależy na basenie, a nie wyobrażam sobie o tej porze roku jezdzić wózkiem na basen i wracać. Po to jadę do sanatorium, aby skorzystać z tego co nie robię na miejscu
Dziękuję za opinie
A ja na chwilunię przed snem
.. życzę Wam dziewczyny pozytywnego załatwienia wyjazdów i zdrowecxka oczywiście.
Może uda mi się wpaść jutro na dłużej... dzisiaj padaczkę zaliczamy
Dobranoc