Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry na Dzień dobry
Sobota, a tu jak widać też leniuchowanie sobotnie wdarło się na Forum
Nie ma co tylko trzeba się zebrać i zabrać za cokolwiek i chyba muzykę nastawię to może w rytmie cha-cha ruszę i chociaż zupę podgrzeję, a później to się zobaczy
Co to oczekiwanie ... na wiosnę robi z człowiekiem a może zaczarował mnie ktoś...
Miłego dnia
Hello,
Gorzej sam kefirek tylko, chłodnik to rozpusta
Kurna, narobiliście mi apetytu i do tego ziemniaczki z koperkiem świeżutkim
A kysz... Lubię zresztą wszystko, a jak nie muszę robić to nawet ziarenko ryżu na talerzu wypatrzę i zeźrę
Pastwisz się Margotko z Andrzejem nade mną, a ja od wczoraj w kiepskiej formie a najgorzej, że nie wiem czy to wiosną czy alergia mnie dobija
Koniecznie przed uwolnieniem nas od tej zarazy muszę plany zrobić, bo inaczej to katusze mnie czekają
Andziu, spójrz na mnie.
Plany poczyniłem, działania również i czekam na jesień.
Uśmiech u mnie jak na budyniu.
Żadne katusze mnie nie męczą....
ewentualnie ja się pastwię nad Tobą.
A możesz się pastwić Plan masz na jesień, a u mnie przedwiośnie, ale mów do mnie jeszcze, chętnie posłucham
Uśmiech jak na budyniu pewnie budyń na deserek był i taki na mleczku od krowy to i "micha" się otwiera z uśmiechem