zabawa w numerologię
-
Gość
Re: zabawa w numerologię
Max...nie potrzeba numerków.
Cenię sobie hmm... bardziej skomplikowani i mniej skupionych na sobie mężczyzn.
Masz tak wiele fanek, że jedna będąca po przeciwnej stronie barykady różnicy nie zrobi.
Mówię to z uśmiechem bo co było a nie jest nie pisze się w rejestr, po drugie ma obecnie jakiś odległy priorytet.
Mój "numerek" na różne życiowe numery, którymi jesteśmy zaskakiwani jest idealnie dopasowany.
Ewano
powietrze i ogień działają razem. Kocham wszystkie żywioły, bez nich życie nie istnieje. Ważne aby współdziałały że sobą tam gdzie to jest możliwe.
Dawno dawno temu wygrałam horoskop, dedykowany na mnie, z godziną urodzin, układem planet (namiętnie czytałam czasopismo o wróżbach) i zaginął gdzieś w odmętach papierów, szkoda chętnie bym przeczytała po latach.
Jedno jest trafne... chłonę siły witalne z natury i... cieszy mnie to. Blokowiska, smród spalin, nadmiar ludzi...to nie ja.
Masz tak wiele fanek, że jedna będąca po przeciwnej stronie barykady różnicy nie zrobi.
Mój "numerek" na różne życiowe numery, którymi jesteśmy zaskakiwani jest idealnie dopasowany.
Ewano
Dawno dawno temu wygrałam horoskop, dedykowany na mnie, z godziną urodzin, układem planet (namiętnie czytałam czasopismo o wróżbach) i zaginął gdzieś w odmętach papierów, szkoda chętnie bym przeczytała po latach.
Jedno jest trafne... chłonę siły witalne z natury i... cieszy mnie to. Blokowiska, smród spalin, nadmiar ludzi...to nie ja.
-
forumowicz
no i mamy wyjaśnienie,Majka boi podać swój nr, natomiast Ewasz zdziwiona:droga Ewo jesteśmy piąteczki,ale Ty panna ja waga,i tutaj miłości nie będzie,ale impreza owszem.
-
Gość
Max niewielu rzeczy się boję. Obecnie nie chcę czasami..no i już nie muszę.
Pozdrawiam Cię ciepło -organizuj imprezę dla "dopasowanych".
Jak sama nazwa tematu mówi...to zabawa.
Pozdrawiam Cię ciepło -organizuj imprezę dla "dopasowanych".
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 52 razy
Z tym się Max zgadzam bo tak jak i Ty lubię zabawęMax-R pisze: 07 mar 2021 10:29 no i mamy wyjaśnienie,Majka boi podać swój nr, natomiast Ewasz zdziwiona:droga Ewo jesteśmy piąteczki,ale Ty panna ja waga,i tutaj miłości nie będzie,ale impreza owszem.
Naturę WAG znam tak kobiet jak i mężczyzn bo w mojej rodzinie wiele takich osób
Ostatnio zmieniony 07 mar 2021 11:24 przez ewasz, łącznie zmieniany 1 raz.
- ewana
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 lut 2020 07:23
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Podziękowano: 4 razy
MAJECZKO powietrze podsyci ogień i zaczyna iskrzyć.
Zawsze podobały mi się osoby spod znaku wodnika ,bo były niezależne i ogarniały więcej niż inne znaki .Ja cenię niezależność i wolność .Nie lubię ograniczeń i dostosowywania się ( choć czasami
dla świętego spokoju)Jeśli o wagach ,to mam jednego w rodzinie ,elegancki i zadbany -owszem ! ,ale straszny Piotruś Pan zapatrzony w siebie .Przy tym wiedzę ma dużą ,robi wrażenie ,ale żyć z takim na codzień bardzo trudno .Lubi dobrze zjeść -smakosz ,ładnie i modnie się ubrać ,używa markowych perfum ,uwodzi wzrokiem ,urodzony flirciarz.Mógby być modelem i amantem filmowym .Ale mieć takiego na codzień ,co koszule zmienia 3 razy dziennie ,a rano szuka kolejnej wyprasowanej -dramat.Miłej niedzieli 
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 52 razy
Ewanko z tymi męskimi Wagami to tak różnie, zależy z której dekady, wiem coś o tym
Wszyscy z każdej dekady to flirciarze z humorem poza domem i dusze towarzystwa, to się zgadza
Wszyscy z każdej dekady to flirciarze z humorem poza domem i dusze towarzystwa, to się zgadza
-
forumowicz
koszulę zmieniam raz na tydzień,perfum nie stosuje.
to raczej pasuje to panów spod znaku panny
- ewana
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 lut 2020 07:23
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Podziękowano: 4 razy
Czyli jest wiele odcieni znaków
Ma-x pachniesz samym sobą ,bo jesz tylko frykasy
Ale żeby koszulę zmieniać raz w tygodniu
chyba się nie pocisz
A może jesteś buszmenem jako numerologiczna piątka -wtedy to zrozumiałe