zabawa w numerologię

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: zabawa w numerologię

Post autor: forumowicz »

Obrazek
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: ewasz »

Max :roll:
Gość

Post autor: Gość »

Max...nie potrzeba numerków.😁 Cenię sobie hmm... bardziej skomplikowani i mniej skupionych na sobie mężczyzn.
Masz tak wiele fanek, że jedna będąca po przeciwnej stronie barykady różnicy nie zrobi. 😉 Mówię to z uśmiechem bo co było a nie jest nie pisze się w rejestr, po drugie ma obecnie jakiś odległy priorytet.
Mój "numerek" na różne życiowe numery, którymi jesteśmy zaskakiwani jest idealnie dopasowany. 😊
Ewano 🌺 powietrze i ogień działają razem. Kocham wszystkie żywioły, bez nich życie nie istnieje. Ważne aby współdziałały że sobą tam gdzie to jest możliwe.
Dawno dawno temu wygrałam horoskop, dedykowany na mnie, z godziną urodzin, układem planet (namiętnie czytałam czasopismo o wróżbach) i zaginął gdzieś w odmętach papierów, szkoda chętnie bym przeczytała po latach.
Jedno jest trafne... chłonę siły witalne z natury i... cieszy mnie to. Blokowiska, smród spalin, nadmiar ludzi...to nie ja.
forumowicz

no i mamy wyjaśnienie,Majka boi podać swój nr, natomiast Ewasz zdziwiona:droga Ewo jesteśmy piąteczki,ale Ty panna ja waga,i tutaj miłości nie będzie,ale impreza owszem.
Gość

Post autor: Gość »

Max niewielu rzeczy się boję. Obecnie nie chcę czasami..no i już nie muszę.
Pozdrawiam Cię ciepło -organizuj imprezę dla "dopasowanych".
😉 Jak sama nazwa tematu mówi...to zabawa.😁
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Max-R pisze: 07 mar 2021 10:29 no i mamy wyjaśnienie,Majka boi podać swój nr, natomiast Ewasz zdziwiona:droga Ewo jesteśmy piąteczki,ale Ty panna ja waga,i tutaj miłości nie będzie,ale impreza owszem.
Z tym się Max zgadzam bo tak jak i Ty lubię zabawę :D a spojrzenie na życie mam przyziemne :) nie bujam w obłokach :D
Naturę WAG znam tak kobiet jak i mężczyzn bo w mojej rodzinie wiele takich osób :lol:
Ostatnio zmieniony 07 mar 2021 11:24 przez ewasz, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
ewana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2020 07:23
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Podziękowano: 4 razy

Post autor: ewana »

MAJECZKO powietrze podsyci ogień i zaczyna iskrzyć. :D Zawsze podobały mi się osoby spod znaku wodnika ,bo były niezależne i ogarniały więcej niż inne znaki .Ja cenię niezależność i wolność .Nie lubię ograniczeń i dostosowywania się ( choć czasami :lol: dla świętego spokoju)Jeśli o wagach ,to mam jednego w rodzinie ,elegancki i zadbany -owszem ! ,ale straszny Piotruś Pan zapatrzony w siebie .Przy tym wiedzę ma dużą ,robi wrażenie ,ale żyć z takim na codzień bardzo trudno .Lubi dobrze zjeść -smakosz ,ładnie i modnie się ubrać ,używa markowych perfum ,uwodzi wzrokiem ,urodzony flirciarz.Mógby być modelem i amantem filmowym .Ale mieć takiego na codzień ,co koszule zmienia 3 razy dziennie ,a rano szuka kolejnej wyprasowanej -dramat.Miłej niedzieli :)
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ewanko z tymi męskimi Wagami to tak różnie, zależy z której dekady, wiem coś o tym :lol:
Wszyscy z każdej dekady to flirciarze z humorem poza domem i dusze towarzystwa, to się zgadza :D
forumowicz

koszulę zmieniam raz na tydzień,perfum nie stosuje. :D to raczej pasuje to panów spod znaku panny
Awatar użytkownika
ewana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2020 07:23
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Podziękowano: 4 razy

Post autor: ewana »

Czyli jest wiele odcieni znaków :D Ma-x pachniesz samym sobą ,bo jesz tylko frykasy :lol: Ale żeby koszulę zmieniać raz w tygodniu :?: chyba się nie pocisz :lol: A może jesteś buszmenem jako numerologiczna piątka -wtedy to zrozumiałe :)
ODPOWIEDZ