Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wczoraj dostałem skierowanie z ZUS do AmerPol Polańczyk na 22.03 ale muszę odmówić ze względu na panującego wirusa w pracy jest nas 6 osób z wynikiem pozytywnym.
Dodam jeszcze że komisję miałem w sierpniu 2019 po czym odwołane skierowanie na 15.03.2020 a teraz sam niestety muszę odwołać. Na schorzenia ruchowe z zus jest najwięcej dlatego taka kolejka. Pozdrawiam i życzę udanych turnusów
Na świadczeniu jest do końca czerwca. Najpierw dostał na pół roku, później lekarz wystawił wniosek wnioskując na 4 miesiące, ale zaocznie dostał jeszcze na pół roku, czyli do końca czerwca. Pozdrawiam
Tak napisałam ...że może być mało czytelne...czyli dostał dwa razy po pół roku.. i zaocznie, nie stawiał się na komisję, . Ja składałam w styczniu wniosek na prewencję, ale już musiałam się stawić na komisję. Nawiasem mówiąc...też dostałam, tyle, że u mnie na pewno będzie to odległy termin
Witam. forumowiczów.....ja dostałem pismo z ZUS-u 27 pażdziernika 2020 r. Napisano mi że stwierdzono potrzebę rehabilitacji w systemie stacjonarnym.(Reumatologia) Komisja była zaoczna.No i teraz nie wiem co dalej, zwolnienia już nie mam....przerwałem....przypadkowo musiałem mieć operację oka.Czy mogę mieć nadzieję na wyjazd? Pozdrawiam oczekujących......
Dzień dobry. Czy ktoś mi może powiedzieć, ile dni przed wyjazdem zus doręcza skierowania? Bo wydaje mi się, że 10 dni przed to trochę za późno i w dodatku do samego centrum epidemii czyli do pomorskiego