ŚLĄSKI - NFZ kolejka
Re: ŚLĄSKI - NFZ kolejka
Mam pytanko jak sie dzwoni po zwroty to zaraz coś proponują jeśli tak czy zaraz trzeba dać odpowiedz ,bo przed pdjęciem decyzji chciałabym sprawdzić co mi zaproponowali.Szukałam inf o najgorszych sanatoriach ale nie znalazłam.Moze ktoś mi napisze jakich unikać.Samosia pisze: 07 mar 2021 10:08 Kasia72 wyjazd do sanatorium to jak wygrana w lotto...albo trafisz super miejsce z super zabiegami albo trafisz do miejsca na tzw.końcu świata z trudnym dojazdem,ze słabymi zabiegami itp...Można mieć jednak na troszkę wpływu i spróbować zadzwonić i pytać o zwroty i wybrać to co nam odpowiada a nie to co nam wybierze NFZ![]()
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 73 razy
- Podziękowano: 97 razy
Wybierasz sobie obiekt i uzdrowisko i jeżeli nie masz orientacji co do wybranego obiektu prosisz o pół godziny na zastanowienie się i po sprawdzeniu na forum dzwonisz jeszcze raz i potwierdzasz lub nie swój wybór.
Jeżeli chcesz się dowiedzieć jakich sanatoriów unikać radzę wczytać się w temat "Oceń sanatorium", bo tam opisujemy wszystkie obiekty sanatoryjne po każdym pobycie w danym sanatorium.
-
Benek
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 25 wrz 2017 21:52
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 4
- Samosia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 lut 2017 21:58
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowano: 15 razy
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Priorytetem są z zakresu Pumolgii oraz Osoby ,którym przerwano leczenie dziś wracają Ci którzy mieli już bilety na wyjazdy pażdziernik -listopad-grudzień .
Dodatkowo musimy wiedzieć że ZROBIŁ się duzy zator w zakresie skierowań na tzw Poszpitalne , oprócz tego musimy Pamietać o Osobach Niepełnosrawnych z tzw 1 Grupą
One wg informacji mają pierwszeństwo do Rechabiltacji ( Mowa o ustaleniach po strajku )
Generalnie obecnie MUSIMY się uzbroić w cierpliwość Zator jest na ponad 5-6 miesięcy
-
berbla65
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 mar 2019 12:28
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowano: 2 razy