Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Atina myślę, że nic się nie zmieni i nadal będą funkcjonować, bo już likwidują oddziały szpitalne po CVoida, to zamknięcie sanatoriów by położyło już całkowicie opiekę zdrowotną.
Weź pod uwagę też to, że rządzący cały czas się chwalą, że seniorzy wśród zakażonych stanowią ich małą liczbę, bo są zaszczepieni, a zakażają się dużo młodsi.
Takie jest moje zdanie, a jak zamkną, to trudno
Cześć Szalona Paczko,
Otrzymałam informacje z NFZ, że będę czekać w kolejce na wyjazd do sanatorium, ale mogę, skorzystać z leczenia uzdrowiskowego w trybie ambulatoryjnym zgodnie z profilem leczenia, a wtedy sama pokrywam koszty zakwaterowania i wyżywienia, a Fundusz finansuje leczenie. Będę jednak czekać i zobaczę, co z tego wszystkiego wyniknie, ale wszystko wskazuje na to, że chyba będą kolejne zmiany w wyjazdach sanatoryjnych, a raczej w cenniku.
Rano się przywitałam ,jeszcze w pracy
Obostrzenia wszystko się zmienia ,każdy dzień nieznany
Andzia , leczenie ambulatoryjne ,trochę inna forma leczenia
Nie każde sanatoria ,ma leczenie ambulatoryjne .
Trzeba oczekiwać ,dobrze że mam przyznane sanatorium
Pochmurnie ,ale ocieplenie nadchodzi
Zamknięcie sanatorium uzdrowisk ,czas pokaże jak to wypadnie
Grażynko,
mało satysfakcjonująca forma leczenia, bo pobiegać na zabiegi na miejscu mogę, a to jest dość męczące,
a wyjazd to już zupełnie, co innego , bo można jeszcze zdrówko klimatem, a przede wszystkim dobrym Towarzystwem podreperować
Mogę już powiedzieć, że wróciłem do gry o zwroty. Sytuacja się wyjaśniła i mogę jechać do sanatorium.
Mam propozycję zwrotu do Mewy, ale się zastanawiam, bo w recepcji jak do nich zadzwoniłem wystraszyli się, że po pozytywnym teście 8 marca już jadę do sanatorium.
Oczywiście o jedynce w Mewie mogę zapomnieć, bo otrzymanie jej to skomplikowana sprawa. Kwaterują tylko po dwie osoby, wszystkie wnętrza 5 obiektów odnowione i zapraszają po wykonaniu testu.
Na razie jeszcze nie wiem co zrobię, ale na pewno jutro dzwonię i może będzie coś nowego w zwrotach.
Cześć Ludziska. Sąsiedzi po ponad 3 latach doczekali się Lwigrodu w maju. Serducho duet ucieszyło z tak fajnej miejscówki a tu słyszę... chciałam nad morze. Ja jestem tak wypluta i zestresowana, że wzięłabym teraz na wiosnę cokolwiek... umiem sicuey czas wypełnić.
Zbyszku powodzenia. Marzenko cudownego pobytu.
Życzmy sobie aby cały ten bałagan się w końcu skończył.
Marzenko rozumiem Cię doskonale. Czasami marzę sobie wieczorem jak to dreptam plażą o poranku.
Co zrobić... pracować trzeba chociaż się nie chce. A posada nie państwowa. Korzystaj, nabierz mnóstwa pozytywnej energii niech wystarczy na długo.