Szalona Paczka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Gość

Re: Szalona Paczka

Post autor: Gość »

Dzień dobry moi Szaleńcy :lol: :kwiat:
Witam Was kochani :serce: w piękny, słoneczny poranek na Wybrzeżu :D :kwiat:
Chmurki gdzieś wysoko, słonko przebija i jest miło :D :serce:
Dani :serce: o domku za miastem marzy :kwiat:
Gienia :serce: chyba jakiś prezent szykuje :roll:
Ja już jako dziecko marzyłem o własnym domku i dążyłem do tego aby go mieć i spełniłem swe marzenia. Las wokół, zwierzęta pod ogrodzenie podchodzą, żurawie krzyczą a w tujowym żywopłocie całe stada ptaszków mieszkają. Po prostu jak w raju. I gdyby nie te koszty utrzymanie to była by bajka :lol:
Atinka :serce: kawę serwuje.
Chętnie do Was na kawę dosiądę
Obrazek

i usta Wam rozciągnę od ucha do ucha :lol:

Żona do męża:
– Jak wygrasz w lotto, to od razu robię sobie naciąganie zmarszczek, botoks i sztuczne cycki. Co ty na to?
– A co byś powiedziała, gdybym za tę kasę zrobił tuning naszego Tico?
– No co ty? Po co będziesz ładował kasę w starego grata, jak możesz mieć nówkę sztukę?
– Cieszę się, że mnie rozumiesz.

Idzie prezes dużej firmy ulicą, kiedy łapie go za rękaw żulik i mówi:
– Prezesie, pan da stówkę!
– A na co?
– Kupię wódki, narąbię się i będę spać pod płotem.
Prezes wyciąga komórkę i dzwoni do kadrowej:
– Halo? Proszę wywalić głównego księgowego, ja tu uczciwego człowieka znalazłem!

Żona do męża wracającego z pracy:
– To nawet mi buzi nie dasz?!
– Kobieto, po dwóch latach małżeństwa, jeszcze ci orgie w głowie…
:lol: :lol: :lol:

Miłego dnia kochani :serce: a kuracjuszom udanego pobytu życzę :D :kwiat:
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Atina dzień dobry oczywiście przysiadam się do Ciebie z kawą :kwiat:
Wcześniej nie zauważyłem Twojego postu, zaskoczył mnie post z oskarżeniami, że za często jeżdżę do sanatorium z NFZ i zarażam ludzi-masakra. :o
Z tego co wiem, to jeszcze nikogo nie zaraziłem, a sam zostałem zarażony Covidem i nie dochodzę gdzie i przez kogo. :roll: :roll:
Gość

zbigniew165 pisze: 25 mar 2021 07:07
Z tego co wiem, to jeszcze nikogo nie zaraziłem, a sam zostałem zarażony Covidem i nie dochodzę gdzie i przez kogo. :roll: :roll:
A szkoda Zbyszku w końcu macie coś wspólnego :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Dzika,spoko,chłopak pojedzie,wróci i będzie pisał od nowa przez rok gdzie jedzie.Fajny serial.Moja porada,im mniej będziesz pisał i wszystkim rozgadywał ,tym prędzej zrealizujesz swoje marzenia.Tak to działa kolego.Pozdrawiam :)
Dzika
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 18 mar 2019 22:44
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Dzika »

zbigniew165 pisze: 25 mar 2021 06:57 Dzika nie wiem, czy wiesz o czym piszesz, bo ja nie miałem teraz wyjeżdżać komercyjnie nad morze. tylko z NFZ i po zrobieniu testu, który wyszedł pozytywnie.
Do sanatorium nie jeżdżę co roku, bo z NFZ nie ma takiej możliwości, tylko co dwa lata.
Co do kwarantanny, to lekarz pulmonolog zdecydował o jej zakończeniu, ponieważ od początku nie miałem żadnych objawów, a mój wniosek, który przesłałem do NFZ również był weryfikowany przez lekarza NFZ.
Co do walki o zwroty, to jesteśmy na forum sanatoryjnym i tu się pisze o wyjazdach do sanatorium, a jak nie chcesz czytać o sprawach związanych z wyjazdami, to nikt Cię do tego nie zmusza.
Do innych zarzutów nie będę się odnosił, bo są bez sensu.
Chciałem tylko dodać, że nie należę do tych, którzy boją się własnego cienia, zamykają się w domu i siedzą jak się wyraziłaś na d...e
Wiem o czym piszę. Nie byłeś w lutym w Świnoujściu?Zaprzeczysz?
Daleka jestem od oskarżeń,to nie moja bajka.
I poczytałam również,jak podchodzisz do obostrzeń sanitarnych.Nie możesz również wiedzieć o zarażeniu kogokolwiek,gdyż sam nie wiedziałeś o swoim.Nie zamknęłam się w domu🙂.Pracuję.
Zapraszam do szpitala.Od kogoś Ci ludzię się pozarażali.Niestety.
Zdrowia życzę i chociaż chwilowego przebłysku zdrowego rozsądku.
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Dzika dziękuję za życzenia dot. zdrowia. Pozdrawiam
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

Hello Szalona Paczko,
Ooooo!!! Dzika szaleje ;) :lol: :lol:
Zbyszek z adwokatem Maxem przemówienia wygłaszają :lol: :lol:
Yay jesteś Kochany za Twój humor buziaka 😘 wysyłam, a kawę ☕☕☕ z rozkoszą z Tobą wypiję :serce:
A za chwilę poszaleję :lol: :lol: , z okienkami, bo trzeba czas ⏳⏲️ wykorzystać, a w tle muzyczka niech miło płynie nie tylko mi, ale Wszystkim, którzy poszaleć w domu🏡 muszą, a woleli by na sanatoryjnym parkiecie 💃🕺miło poszaleć :D
Życzę szybkiego uwinięcia się z tymi domowymi szaleństwami ;) :lol:
Gość

Dzika pisze: 25 mar 2021 07:44
Wiem o czym piszę. Nie byłeś w lutym w Świnoujściu?Zaprzeczysz?
Daleka jestem od oskarżeń,to nie moja bajka.
I poczytałam również,jak podchodzisz do obostrzeń sanitarnych.Nie możesz również wiedzieć o zarażeniu kogokolwiek,gdyż sam nie wiedziałeś o swoim.Nie zamknęłam się w domu🙂.Pracuję.
Zapraszam do szpitala.Od kogoś Ci ludzię się pozarażali.Niestety.
Zdrowia życzę i chociaż chwilowego przebłysku zdrowego rozsądku.
Oj Dzika, Dzika :serce: Obrazek

Ja też czytam posty i z tego co ja wyczytałem to Zbyszek w lutym faktycznie był w Świnoujściu tyle tylko że nie w sanatorium a za pracą. :D
Wnioskuję z Twojego wpisu że pracujesz w Służbie Zdrowia. Zapraszasz do szpitala, dobrze a gdzie ci inni chorzy? Nowotwory, choroby serca i inne ciężkie przypadki nagle przestały istnieć. Jak umierają to nie na Covid tylko na "choroby współistniejące". Lekarze na NFZ leczą "telepatycznie" bo epidemia ale jak iść prywatnie to już epidemii nie ma! Cud?! :shock: Mój syn jak dostał obustronnego zapalenia płuc to dopiero po wielkiej awanturze przyjęli go do szpitala na 4 godziny i wygonili do domu a lekarz który przyszedł na kontrolę skasował 250 zł za 15 min. :o
Powiem Ci szczerze że w moim środowisku ludzie nie za bardzo wierzą w to co podają i w tą całą EPIDEMIĘ!!!
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 252 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

Witam Wszystkich 😄 Ysy , u mim srodowisku wierza podobnie ;) u mnie GOZ zamkniety od roku , dostep do specjalisty lub szpitala prawie niemozliwy, gabinety prywatne wszystkie otwarte caly czas , i jakos jeszcze zaden z tych lekarzy sie nie zarazil ;) teleporada chorego dziecka czasami wyglada tak , ze lekarz proponuje aby zrobic dziecku zdjecie gardla i wyslac lekarzowi :shock: prywatny przyjal bez problemu . sklepy , koscioly pelne ludzi , o dziwo nikt ilosci osob w kosciolach nie kontroluje :roll: Zbyszku , o ile dobrze pamietam ostatni raz byles w sanatorium z NFZ jesienią 2018 :?: Pozdrawiam Wszystkich :serce:
Gość

A jeszcze co do obostrzeń sanitarnych o których pisze Dzika :serce:
W ubiegłą sobotę pochowaliśmy sąsiada, miał 68 lat. Wzięli go do szpitala na wymianę zastawek. Tam zaraził się Covidem i po tygodniu chłopa już nie było. I gdzie się zaraził? Nie na ulicy i nie w śród ludzi a w szpitalu. I o czym my tu mówimy !
ODPOWIEDZ