Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Hej Mazrenko , fajnie , że jesteś .
Jest nas już trzech w takim razie .
Ile Ci jeszcze zostało tej laby nad morzem ?
Zbyszku , alergicy mają przerąbane , wszystko pyli , sama to odczuwam .
Miłego dzionka kochani .
Dani888 właśnie jestem alergikiem na pyłki drzew liściastych i jeszcze mam astmę i dlatego chcę zmienić klimat na nadmorski.
Marzenko witamy w Szalonej Paczce i życzymy dobrych zabiegów oraz długich spacerów po południu, jak dopisze pogoda.
O, o i ja z Wami tą moją kawusię wypiję
Dzisiaj spotkanie z fozjoterapeutą, przyjdzie młody, przystojny a co najważnieszte to profesjonalny
Miłego piątunia