Ciechocinek
Re: Ciechocinek
-
pogodynka
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 14 lut 2012 18:03
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 1
Hmm... Czy naprawdę do sanatoriów jeżdzi tak mało młódych ludzi ? Ejjj... nie zabierajcie mi nadzieji ..... hahaha:)jarek0505 pisze:Max ty rozrabiako hehe. Ciezka sprawa z ta 30stka.no chyb ze trafisz na perelke hehe
Prawdopodobnie w ciechocinku będę około maja ...i mam nadzieję, że jednak się mylicie ...
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
-
pogodynka
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 14 lut 2012 18:03
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 1
Jedynym źródłem wiedzy jak na razie jest dla mnie to forumandrzej1955 pisze:Pogodynko a kto ci powiedzial ze do Ciechocinka jezdza tylko starsi ludzie-powinnas skakac pod niebo ze jedziez do Ciechocinka i to jeszcze wMaju,zobaczysz jak bedzie extra i ile razy tam jeszcze wrocisz-wspomnisz moje slowa .pozdrawiam i zycze przyjemnego pobytu![]()
Przeglądam te Wasze posty no i większość osób pisze , że w sanatoriach młodych osób jak na lekarstwo...więc troszke mnie to zmartwiło.
ale pewnie ile osób - tyle zdań i opinii na temat miejscowosci uzdrowiskowych i pobytów
Z pewnością i ja podzielę sie z Wami wrażeniami z moich pobytów. Najpierw czeka mnie pobyt w Gołdapii ( skierowanie z ZUS) , a następnie Ciechocinek (NFZ). Będę miała szansę zaobserwować, ćzy rzeczywiście są tak wielkie różnice w zależności od instytucji kierującej.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy