Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Raczej nie będę dzwonić, ponieważ przy tak niskim numerku może już lada moment dostanę przydział.
Życzyłabym sobie na przykład już na początku przyszłego tygodnia ,- kto wie?
Pozdrawiam
Dzięki za radę, ale my we dwie składałyśmy razem wnioski, więc dwa zwroty w jedno miejsce i w tym samym terminie może być
trudno, a tym bardziej, że w styczniu nam nie pasuje.
Pozdrawiam
Witam. Ostatnio czytałam na fb w kolejce do sanatorium, osoba z mazowieckiego dostała skierowanie teraz po 28 mcach oczekiwania. Wyjazd za mc. Ja składałam koniec grudnia 2016. nr w kolejce 10200. Na wcześniejszym wyjeżdzie mi nie zależy , bo na początku lutego będę miała zabieg na zaćmę. Pozdrawiam.