Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
Danusiu 64 piękna ta Muszyna i park nam "rośnie" jak kiedyś los nas tam rzuci to jak znalazł....
Piękne zdjęcia 0ch te góry dlaczego tak daleko od morza
Też tam byłam . Jak byłam 2 lata temu na kuracji w Krynicy to podjechałam do Muszyny . Piękne te ogrody i widoki na góry . Super . Z Krynicy do bliziutko , często kursują różne busiki , można się wybrać na kilka godzin i pospacerować . Może w przyszłym roku znów się uda