Świnoujście sasanka od 18-11-2014

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Świnoujście sasanka od 18-11-2014

Post autor: forumowicz »

Nie ma takiej opcji, żeby było inaczej :lol: :lol:
forumowicz

Mam pytanie. Gdzie najlepiej można miło spędzić czas w Świnoujściu , czy jest coś takiego jak Krakowiak w Iwoniczu?
forumowicz

Ponowię moje zapytanie jak w tytule
olik
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 10 lis 2014 18:29

Post autor: olik »

Jadę w tym samym terminie ale do "'Korala" :( - wyjeżdżam 17listopada.
forumowicz

Ja jadę dzień wcześniej , ale turnus zaczynam od 18 11 (chodzi mi o pokój)
forumowicz

Do olika . Skąd jedziesz do Świnoujścia?
forumowicz

Wygląda na to , że Świnoujście wszystkich parzy w tym terminie :lol: :lol: :D :D
forumowicz

ilem pisze:Mam pytanie. Gdzie najlepiej można miło spędzić czas w Świnoujściu , czy jest coś takiego jak Krakowiak w Iwoniczu?
W Świnoujściu jest sporo miejsc, gdzie można się zabawić. Co prawda ja przebywałam tam w okresie letnim i najfajniejsze imprezy były na świeżym powietrzu w Albatrosie, ale polecam również Rybniczankę, Energetyk oraz Swarożyc.Co prawda nie jest to najlepszy okres na wyjazd, ale na pewno znajdziesz odpowiednie towarzystwo z którym nie będziesz się nudził :) Życzę udanego wypoczynku i podreperowania kondycji :kwiat:
forumowicz

Basiu dziękuję bardzo, oczywiście najważniejsze pozytywne nastawienie :lol: :lol: :lol: myślę , że będzie super :lol: :lol: :lol:
olik
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 10 lis 2014 18:29

Post autor: olik »

Jadę, tym samym pociągiem tylko dzień później. W Koralu nie ma możliwości zakwaterowania dzień wcześniej, a ponadto dla kuracjuszy nie ma jedynek.
ODPOWIEDZ