KRYNICA GÓRSKA OD 09.02.2015

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 42 razy

Re: KRYNICA GÓRSKA OD 09.02.2015

Post autor: alka50+ »

Dzięki za zdrowie. Odwzajemnie ....w maju w Busku. Jeszcze nie wiem w jaki sposób bo to pierwszy ,wyjazd sanatoryjny, w tym rejonie.
Szerokiej drogi. Miłego czasu.
myszek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 wrz 2012 14:23

Post autor: myszek »

Witam
Do Alki, Busko to nie moje klimaty lecz słyszałem dobre opinie o Busku (wiosna, lato). Ja preferuje oprócz zabiegów narty zima i ryby latem najchetniej w Kołobrzegu ( okres ochronny na dorsza od końca maja). Pozdrawiam i zycze fajnego pobytu i pełne naładowanie akumulatotow.
A na Walentynki wszystkim forumowiczkom przesyłam :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce:
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

myszek pisze:Witam
Do Alki, Busko to nie moje klimaty lecz słyszałem dobre opinie o Busku (wiosna, lato). Ja preferuje oprócz zabiegów narty zima i ryby latem najchetniej w Kołobrzegu ( okres ochronny na dorsza od końca maja). Pozdrawiam i zycze fajnego pobytu i pełne naładowanie akumulatotow.
A na Walentynki wszystkim forumowiczkom przesyłam :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce:
Witaj Myszek. Dzięki za serducha....Wrócilam /komercja/ z Zakopanego /nogi i kijki cale/ a od 13-go maja Busko ,,Marconii,, Dowiem się czy to moje klimaty.
Lubię góry w zimie a nad morze mam wykupiony pakiet /mieszkam w Kołobrzegu/.

Dobrego towarzystwa i slońca na stokach. Pozdrawiam. :D :) :D
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Do Myszek.

Ach te Słotwiny i Azoty ....w slońcu , śniegu i lekkim mrozie???? :?: A widoki.....to bajka. Milego czasu.Alka
ODPOWIEDZ