Planuję wyjazd do sanatorium prywatnie

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
serendipity
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 gru 2011 18:45
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 5

Re: Planuję wyjazd do sanatorium prywatnie

Post autor: serendipity »

Wielkie dzięki wszystkim:) Już straciłam nadzieję, ale dziś rano przypadkiem znalazłam: z basenem, blisko do morza i dla mnie dostępne finansowo:), więc od majówki jadę do Górnika w Kołobrzegu:) Może spotkam się gdzieś z ludźmi stąd, którzy też będą w Kołobrzegu 2-9 maja? Jeszcze raz dziękuję za podpowiedzi:)
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 42 razy

Post autor: alka50+ »

serendipity pisze:Wielkie dzięki wszystkim:) Już straciłam nadzieję, ale dziś rano przypadkiem znalazłam: z basenem, blisko do morza i dla mnie dostępne finansowo:), więc od majówki jadę do Górnika w Kołobrzegu:) Może spotkam się gdzieś z ludźmi stąd, którzy też będą w Kołobrzegu 2-9 maja? Jeszcze raz dziękuję za podpowiedzi:)
Dobry wybór. Położenie w centrum uzdrowiskowej promenady. Obok ,,Mesko,, blisko do ,,Werano,, i do ,,Sanu ,, Ikara a no i do ,,NIwy,, Tam do 8.05 jest Dojrzały i ogłaszał,ze ma wolne miejsca w autku/może się wgrasz w Jego terminy-przyśpiesz dobę przyjazd - i zapewne tworzą już jak mówisz grupkę ludzi stąd . Doczytaj na planuję wyjazd 18.04 do 8.05 Dojrzały......Pozdrawiam i milutkiego czasu z dobrymi zabiegami ,fajnym towarzystwem i sloneczną pogodą. :kwiat:
Awatar użytkownika
serendipity
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzięki, Alka, tak jak piszesz, będzie słoneczna pogoda:)
Awatar użytkownika
serendipity
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No i widać, jak życie nami kręci:) bo niestety nie mogłam wtedy pojechać do Górnika, na szczęście udało mi się zmienić rezerwację i za dopłatą pojechałam do Rybniczanki, tu opinia: http://forum.nasze-sanatorium.pl/viewto ... ka#p356099
A teraz znowu szukam, może ktoś coś podpowie? Najchętniej w sierpniu/początek września.
hala5102
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 kwie 2014 15:59
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: hala5102 »

A ja sobie zaplanowałam Polańczyk i sanatorium "Dedal". Z licznych opinii na forum wiem, że dokonałam dobrego wyboru. Nie zależy mi na basenach. Nie lubię zimnego morza polskiego. Kocham góry i w ogóle południowe rewiry kraju i już za niespełna dwa m-ce wyjeżdżam :D
Awatar użytkownika
mercedes
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 mar 2012 13:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 17

Post autor: mercedes »

tez kocham gory szczegolnie Kotlina Klodzka a precyzyjniej Ladek Zdroj
Awatar użytkownika
serendipity
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Lubię nasze zimne morze:)
Ale Lądek, czemu nie;) Mercedes, a co dokładnie polecasz w Lądku?
Awatar użytkownika
mercedes
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 mar 2012 13:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 17

Post autor: mercedes »

co polecam - kazdy ma inne gusta i nastawienia ,ja na przyklad wedrowki na przelacz przez wies Lutynia w kierunku granicy i piekne widoki juz na wierchu , powrot droga asfaltowa z gory , gdzie kiedys chodzilo sie po szurtowej nawierzchni i podziwianie widokow z gory mn.wsi Lutynia,zrodlo Bialej Ladeckiej spacery po gorach i nie pomijajac ,, piekelko ,, dla relaksu - a tak ogolnie klimat ,to cos , a mam zjechane cale nasze gory wiec wiem co pisze - pozdrawiam
Awatar użytkownika
maria123
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lis 2013 21:03
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: maria123 »

hala5102 pisze:A ja sobie zaplanowałam Polańczyk i sanatorium "Dedal". Z licznych opinii na forum wiem, że dokonałam dobrego wyboru. Nie zależy mi na basenach. Nie lubię zimnego morza polskiego. Kocham góry i w ogóle południowe rewiry kraju i już za niespełna dwa m-ce wyjeżdżam :D
Dobry wybór! :D
hala5102
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 kwie 2014 15:59
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: hala5102 »

maria123 pisze:Dobry wybór! :D
Dzięki :kwiat: . Super :D . Jestem coraz bardziej podbudowana :D. Już wiele osób pochwaliło wybór tego ośrodka. Pozdrawiam :serce:
ODPOWIEDZ