Szczawnica "Nauczyciel" 9.04.2015

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Re: Szczawnica "Nauczyciel" 9.04.2015

Post autor: malgorzatas »

Dodam jeszcze że Marta i Jazz Bar...tam tez można potańczyć...pozdrawiam :kwiat:
hala5102
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 kwie 2014 15:59
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: hala5102 »

Malinowa podobno już nie działa...zamknięta (wiem to z tego forum, ktoś pisał o tym w ubiegłym roku - może przez ten rok coś się zmieniło). Podobno potańczyć można tylko w Hutniku, Budowlanych, Jazz-Bar i restauracji Marta. Jak wejdziesz wstecz tego forum w temat Szczawnicy z ub.r., to zapewne znajdziesz wiele opinii o tamtejszych sanatoriach, ciekawych miejscach, w których warto być. Odnośnie Nauczyciela - miałam pokój jednoosobowy na IV p bez balkonu z widokiem na las i zaplecze obiektu (be!), ale.... kto w Szczawnicy siedzi na balkonie i się opala, to już lepiej na ławeczce nad Grajcarkiem (zrobiono tam piękna promenadę i jest przemiło i przepięknie). Szczawnica jest tak piękna, że to grzech siedzieć w pokoju, nawet na balkonie, nawet w deszczowy dzień. Ja przebywałam w pokoju tylko podczas snu, miedzy zabiegami i w porze posiłków. Reszta wolnego czasu, to wycieczki, spacery, itd, itp. Pozdrawiam. Udanego pobytu :)
annara
Na forum od: 01 kwie 2015 17:58
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: annara »

Dziękuję Wam wszystkim za podpowiedzi,nie omieszkam wykorzystać:)

Od razu jest mi rażniej

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

Szmat drogi przed Tobą, ale nie będziesz żałowała :D Uroki Szczawnicy Ci to wynagrodzą, jeśli nigdy tam nie byłaś ręczę , że Ci się spodoba to piękna miejscowość. Ja kocham Szczawnicę :serce: Miłego wypoczynku i skutecznej rehabilitacji . Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
jolcia8a
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 lip 2014 23:46
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: jolcia8a »

Byłam w Szczawnicy w Nauczycielu w styczniu 2005r. Było to moje pierwsze sanatorium. Wspominam mile i byłam zadowolona.