Szczawnica "Nauczyciel" 9.04.2015
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
Re: Szczawnica "Nauczyciel" 9.04.2015
Dodam jeszcze że Marta i Jazz Bar...tam tez można potańczyć...pozdrawiam 
-
hala5102
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 kwie 2014 15:59
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 4
Malinowa podobno już nie działa...zamknięta (wiem to z tego forum, ktoś pisał o tym w ubiegłym roku - może przez ten rok coś się zmieniło). Podobno potańczyć można tylko w Hutniku, Budowlanych, Jazz-Bar i restauracji Marta. Jak wejdziesz wstecz tego forum w temat Szczawnicy z ub.r., to zapewne znajdziesz wiele opinii o tamtejszych sanatoriach, ciekawych miejscach, w których warto być. Odnośnie Nauczyciela - miałam pokój jednoosobowy na IV p bez balkonu z widokiem na las i zaplecze obiektu (be!), ale.... kto w Szczawnicy siedzi na balkonie i się opala, to już lepiej na ławeczce nad Grajcarkiem (zrobiono tam piękna promenadę i jest przemiło i przepięknie). Szczawnica jest tak piękna, że to grzech siedzieć w pokoju, nawet na balkonie, nawet w deszczowy dzień. Ja przebywałam w pokoju tylko podczas snu, miedzy zabiegami i w porze posiłków. Reszta wolnego czasu, to wycieczki, spacery, itd, itp. Pozdrawiam. Udanego pobytu 
Dziękuję Wam wszystkim za podpowiedzi,nie omieszkam wykorzystać:)
Od razu jest mi rażniej
Pozdrawiam
Od razu jest mi rażniej
Pozdrawiam
- Lewek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2012 20:17
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 4
Szmat drogi przed Tobą, ale nie będziesz żałowała
Uroki Szczawnicy Ci to wynagrodzą, jeśli nigdy tam nie byłaś ręczę , że Ci się spodoba to piękna miejscowość. Ja kocham Szczawnicę
Miłego wypoczynku i skutecznej rehabilitacji . Pozdrawiam 
- jolcia8a
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 15 lip 2014 23:46
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 8
Byłam w Szczawnicy w Nauczycielu w styczniu 2005r. Było to moje pierwsze sanatorium. Wspominam mile i byłam zadowolona.