Inowrocław - Przy Tężni, ul. Przy Stawku

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
forumowicz

Re: Inowrocław - Przy Tężni, ul. Przy Stawku

Post autor: forumowicz »

A czy ja się pytam o jakiś uniwersytet :mrgreen: myślałam że trzeba tam chodzić na zabiegi czy coś w tym rodzaju ( tak rozumie współpracę miedzy sanatoriami).....Czy Ty nie potrafisz tak po prostu odpowiedzieć na pytanie :roll: :roll:
Awatar użytkownika
Narewka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 33
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 16 razy

Post autor: Narewka »

W podtytule tego działu Admin wyraźnie napisał, ze jest to forum, na którym możemy wyrazić opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy.

Byłam, widziałam i dlatego mogę coś konkretnego napisać. Na temat ośrodka, który oglądałam z zewnątrz, nie zabieram głosu, bo i po co?
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 64 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Nie można dzielić się informacjami nieprawdziwymi, czy nieistotnymi tylko dlatego że tak mi się wydaje czy bo tak chcę, bo mam też prawo . Wprowadza się przez to ludzi w błąd i forum staje się niewiarygodne . Mam coś istotnego do powiedzenia, coś co może pomóc drugiemu to dzielę się informacją nie-to nie zaśmiecam miejsca.
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 65 razy

Post autor: Suzen »

Zosia pisze: Mam coś istotnego do powiedzenia, coś co może pomóc drugiemu to dzielę się informacją nie-to nie zaśmiecam miejsca.
Właśnie,bo wprowadzanie w błąd to "sianie" niepokoju,zamętu,niepewności.A na to różne są ludzkie reakcje.
Jeśli przekazujemy informację- to pewną,sprawdzoną. :idea:
karolinan22
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 15 cze 2015 12:24
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: karolinan22 »

Bardzo dziękuję za informacje i opinie, ale bardzo proszę "nie kłócić się" pod moim postem :D :) ;) :mrgreen:
forumowicz

karolinan22 pisze:Bardzo dziękuję za informacje i opinie, ale bardzo proszę "nie kłócić się" pod moim postem
Popieram :)
forumowicz

Z niejednego pieca jadłem chleb. Niestety sanatoria kolejowe lub po kolejowe muszę zaliczyć do tych z niższej półki. Mimo remontów ogólnie działają nadal w sposób bardzo zacofany. Do takich zaliczam po kolejowe w Inowrocławiu, Lądku, Ciechocinku...
Awatar użytkownika
Asik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 wrz 2012 16:05
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Asik »

Co to znaczy, że działają w sposób bardzo zacofany? W lutym miałam okazję obejrzeć sanatorium Przy Tężni i nie odniosłam wrażenia "zacofanego działania" obiektu.
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

,,po kolejowe,,to fakt ! takie kiedyś było,przebywał tam mój tata. W ostatni długi weekend byłam aby zobaczyć jak jest w środku...no cóż miłe zaskoczenie :)
Pozdrawiam :)
forumowicz

Asik pisze:Co to znaczy, że działają w sposób bardzo zacofany? W lutym miałam okazję obejrzeć sanatorium Przy Tężni i nie odniosłam wrażenia "zacofanego działania" obiektu.
Dobrze, pozostańmy każdy przy swojej opinii. Tak będzie zdrowiej :)
ODPOWIEDZ