Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
NFZ to już też nie chce finansować leczenia dzieci,dorosłych i sanatorium.
Ciągle słyszymy że nie mają pieniędzy, najlepiej to płacić składki i o nic się nie upominać.
Leczyć się prywatnie ,do sanatorium prywatnie,a składki NFZ podzieli na nagrody za oszczędność i dobre gospodarowanie.
Prawidlowo niech nie lecza , tylko niech oddadza mi moja kase Jeden raz bylam w sanatorium a lecze sie i tak prywatnie bo inaczej juz bym z wami nie wymieniala pogladow.Oczywiscie to jest sarkazm wiem ze to jest utopia
Pieniędzy to nam nikt nie odda.
Ale fakt że jesteśmy coraz bardziej chorym społeczeństwem,młodzi ludzie chorują.
Coraz więcej dzieci rodzi się chorych,z wadami,potrzebujących leczenia i rehabilitacji.
A podobno żyje się w polsce lepiej, słyszy się że zarobki wzrosły już prawie 4 100 tysia się zarabia, że będziemy żyć bardzo długo bo co chwilę podnoszą statystykę długości życia.Niedługo to raj będzie jak tak dalej pójdzie.
Skoro sanatoria intensywnie reklamują się,ze przyjmą kuracjuszy komercyjnych i te miejsca pozostają wolne to pozwolę się sobie nie zgodzić z tym stwierdzeniem.