Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Grażyna urlop lepiej zaplanuj z poniedziałkiem,zawsze to bezpieczniej.Zazwyczaj wcześniejszy wyjazd wiąże się z opłatą.Możesz też te dwa dni potraktować jako wypoczynek po baaardzo intensywnej kuracji i na luziku wrócić w poniedziałek.
Ostatni mój pobyt Połczyn Zdrój - Marta, w ostatnim dniu miałam rozplanowane zabiegi , nie było problemów aby je "odpracować", nie wiem tak naprawdę dlaczego tak to planują . Ale nie wszędzie tak jest , są ośrodki , gdzie w ostatni dzień nie ma zabiegów . Za ostatni dzień nie naliczano opłaty jesli ktoś chciał wcześniej wyjechać , natomiast w trakcie turnusu tak - 60 zł.
Witam wróciłam z kuracji Połczyn Zdrój sanatorium Gryf wiec ostatnie zabiegi były w sobotę w niedzielę wyjazd
1 dzień wcześnie pisałam oświadczenie że wyjeżdzam wcześniej oczywiście zgoda lekarza prowadzącego
Planowy zjazd w poniedziałek bez zabiegów pozdrawiam piszcie dalej