Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
To cała prawda Polak tylko marudzi Aga24 ma zupełną racje Polakowi nic nie pasuje jeśli dostanie sanatorium z ZUS (dopłata nawet za dojazd )też jest żle najlepiej aby aZUS ,NFZ dopłacało do turnusu i kierowało tam gdzie sobie życzymy
cunioo 123 pisze:To współczuje w tym exelsiorze,byłem tam to komunistyczne dziadostwo nic tam nie ma i po schodkach trzeba zasuwać żeby pójść do centrum,albo do Krakowiaka po prostu szpital sanatoryjny.
O nie zgadzam się z panem,oprócz stromych schodów są jeszcze inne drogi: od strony Bełkotki-2 lub 3 drogi,za Pijalnią Wody Mineralnej-koło fontanny chyba dwa podejścia i główna droga asfaltowa pod szpital.Wystarczy tylko poszukać lub zapytać się innych kuracjuszy,pozdrawiam
Aga 24 nie wiem czy nie jesteś jakaś podstawiona przez excelsiora nawet nie wiadomo z jakiej miejscowości,województwa jesteś - tajemnica jaka czy co, bo słyszałem, że są takie osoby co piszą o swoich sanatoriach najlepsze opinie żeby złapać klienta, a Ty jesteś bardzo poinformowana w tych sprawach,po prostu ludzie którzy tam byli piszą i będą pisać swoje opinie i odczucia i tego nie zmienisz. Ja napisałem prawdę bo tak się czułem - na poddaszu ,wspólna na korytarzu łazienka i wc toć to nie komuna Twoim zdaniem to więc epoka króla Świeczka i się tak nie wymądrzaj bo ludzie tam jeżdżą z narządu ruchu i niektórzy na wózkach i o kulach więc im nie proponuj schodów w ramach rehabilitacji , ale co Ty możesz rozumieć wiesz po prostu swoje i tej wersji się trzymaj.