Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kruszynko na dobry sen pomaga spacer- bardzo szybki.Towarzystwo dowolne,aczkolwiek miłe najbardziej wskazane.
Wieczorową porą duża doza miłości i czułości i...szybki sen gwarantowany.
Kruszynko dzisjaj wieczorem przed snem: szybki spacer,kąpiel,doza czułości i miłości,a jutro obudzisz się jak nowo narodzona i młodsza o 20 lat pozdrawiam
Wstawałam do pracy i o 4:30 co nie przeszkadzało mi budzić się od 1 w nocy i sprawdzać budzik czy przypadkiem nie zaspałam Dobry sen przychodzi szybko gdy nie ma się zmartwień na głowie