Kołobrzeg 09-03-2016r

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ewelina7
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 24 lip 2013 11:36
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Re: Kołobrzeg 09-03-2016r

Post autor: Ewelina7 »

Jadę do ORW AMBER ul.Kościuszki, na 2 tygodnie, na turnus rehabilitacyjny.... :P
Lubię Kołobrzeg - turnus jest w rewelacyjnej cenie, opinie o ośrodku też dobre...pozdrawiam.. Ev..
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: asiulek »

Ewelinko, wczoraj wróciłam z Ambera :D i mówiąc szczerze to mogłabym tam już dziś wrócić :serce: wszystko jest ok., oprócz wieczorków tanecznych, polecam inne parkiety :D ale to jest tylko moja opinia :lol: były osoby, które były nimi zachwycone ;) kuchnia świetna i szef kuchni dbający żebyśmy koniecznie przytyli ;) , dlatego spacery i parkietoterapia konieczne :!: :!: :!: :!: , pozdrawiam :kwiat:
Ewelina7
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Bardzo mnie cieszy Twoja opinia o ośrodku... lubię spacery.... lubię parkiet... :P :P
Interesuję mnie też basen, najbliższy i do rzeczy, po prostu fajny!!!
dziękuję i pozdrawiam... Ev.. :)
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Są baseny w innych ośrodkach, ale nieopodal, są też różne ceny, zorientujesz się na miejscu, basen solankowy w Perle polecam, u nas na miejscu jest sauna, dużo osób korzystało :kwiat:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Cześć Asiula :serce: , cześć Ewelinko.Obiema łapkami podpisuję się pod słowami Asiuli :D Ja chcę do Kołobrzegu :D :D :D :D .Zabierz tylko większe ubranka , bo po czterech daniach na ciepło serwowanych na kolację możesz mieć problem wcisnąć się w ciuszki.Albo wygodne butki do parkietoterapi coby gubić kalorie :lol: :lol: .Krótko mówiąc Amber to strzał w dziesiątkę :!: , ale i tak najważniejsi są ludzie .Naszej paczce i pod namiotem było by cudnie :) :) :)
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Hotel Diva ma basen , grotę , bąbelki i tylko 10 zeta bez ograniczenia czasowego.Trzeba tylko mieć 50 zł na kaucję za szafkę, którą przy wyjściu oddają.Niestety program był zbyt napięty :lol: :lol: :lol: i tylko raz udało się nam tam gościć.
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Eluś witaj, to o której śniadanie :?: ;)
Ewelinko :serce: omijaj szerokim łukiem smutasów :evil: i ludzi narzucających co inni mają robić :twisted: jeśli dostaniesz na współlokatorkę panią podobną do wiedźmy :evil: tak jak ja :shock: proś szybciutko o zmianę :D mnie zamienili :lol: i było super :!: :!: :!: Elcia mi w zamianie pomogła :kwiat: Eluś :serce: dziękuję :kwiat: :kwiat:
Ewelina7
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Bardzo Wam dziękuję, a szefa kuchni zaczynam się bać :shock: Uwielbiam dobre jedzonko!!!
Co prawda jadę sama, ale mam nadzieję na dobre, wesołe towarzystwo...
A zabiegi, co proponujecie?
a co mnie boli.. po prostu... latka lecą... :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jeśli chodzi zabiegi.... to raczej nie poszalejesz ;) postawa, pole, laser, prądy, fotele i materace masujące, borowinka, lampy, częściowe kąpiele i sauna miała wzięcie, ja miałam pole, lampę i prądy, w ciągu godziny się wyrabiałam :D starają się aby zabiegi były jeden po drugim, aha, masaż manualny możesz dokupić :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

witajcie wszyscy ja byłem tez samochodem i sam oczywiscie nikt sie nie zgłosił ale teraz osobiscie odradzam jazde samochodem z lublina zaparkowac tam nie ma gdzie wszystko płatne dwa mandaty oczywiscie po drodze nieuniknione tak pochowane radary ze nie zobaczysz chyba ze bedziesz jechał piecdziesiątką tak wiec podroz kosztawała mnie z mandatami prawie tysiąc złotych tyle miałem przyjemnosci z jazdy lublin -kolobrzeg pozdrawiam tomasz
ODPOWIEDZ