ST.GEORGE Sanatorium w Ciechocinku - od 16.04.2016r.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
andr58
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 sie 2013 11:53
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Re: ST.GEORGE Sanatorium w Ciechocinku - od 16.04.2016r.

Post autor: andr58 »

No i widać jak ludzie piszą na temat sanatoriów i pobytach w nich.Też jestem ciekawy czy coś się zmieniło w tym sanatorium hotelowy od 2014.Pozdrawiam Wszystkich sumiennych :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Celinka52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 maja 2016 14:26
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Celinka52 »

Betina71 pisze:Bogna8 :kwiat: :kwiat: :kwiat: teraz my czekamy na informacje,opinie na temat Sanatorium ST.GEORGE bo już na pewno wróciłaś a tu cisza jak makiem zasiał. ;)
Pozdrawiam.
witaj Betina , a i ja proszę Bognę o wrażenia z Ciechocina wogóle b to cel mojego wyjazdu w lipcu. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2016 08:03
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Betina71 »

Celino tak to czasami bywa,że jak ludzie wyjeżdżają proszą o rady,wiadomości na temat miejsca,ośrodka a gdy wracają to ani słowa nie napiszą,opinią swoją się nie podzielą eh. :) :kwiat: Nic na to nie poradzimy.Pozdrawiam Cię. :serce:
Awatar użytkownika
andr58
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 sie 2013 11:53
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: andr58 »

Betina71 pisze:Celino tak to czasami bywa,że jak ludzie wyjeżdżają proszą o rady,wiadomości na temat miejsca,ośrodka a gdy wracają to ani słowa nie napiszą,opinią swoją się nie podzielą eh. :) :kwiat: Nic na to nie poradzimy.Pozdrawiam Cię. :serce:
Masz rację i to mnie właśnie delikatnie mówiąc denerwuje ,bo od innych się wymaga a samemu to tych innych się olewa i ma się w d...ie.Ja staram się w jakiś sposób podpowiedzieć bądź przekazać opinię ludzi którzy byli bądź swoją opinię tam gdzie faktycznie byłem.
Zawsze jest to w jakiś sposób pomocne w podjęciu decyzji.Choć różni ludzie zupełnie inaczej odbierają to samo miejsce i stąd różnice w opiniach
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2016 08:03
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Betina71 »

:) no cóż ile ludzi tyle opinii ale warto je przekazać,podzielić nimi a z innych może skorzystać ;) ...zawsze coś nowego może być przydatne,odkrywcze :kwiat: . Między innymi po to jest to forum by sobie wzajemnie pomagać :twisted:
ODPOWIEDZ