Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam serdecznie byłam w ubiegłym roku w Iwoniczu i miałam okazje odwiedzić Klimat. Jeśli chodzi o parking to o ile mi wiadomo auta parkowano przed Klimatem wzdłuż ulicy a jak opłaty to nie wiem. W Klimacie stołówka na miejscu, dansingi także . Na zabiegi trzeba wychodzić na zewnątrz. więcej informacji nie posiadam.Miłego pobytu życzę i polecam również Krakowiaka odwiedzić.
Witam , byłem w Klimacie w kwietniu.Parking płatny , kilka miejsc.Polecam parking bezpłatny około 200 m wcześniej przy Glorietcie korzystałem z niego przez 3 tygodnie i wszystko ok .Główne zalety Klimatu to położenie w centrum i posiłki przygotowywane na miejscu, bardzo smaczne.Wady to warunki socjalne i baza zabiegowa (na miejscu bardzo uboga) zabiegi wodne są wykonywane a zakładzie przyrodoleczniczym.Miałem pokój na parterze i nocne odwiedziny gryzonia...po kilku dniach został upolowany.Mam nadzieję że traficie na lepszą pogodę i pochodzicie po szlakach, polecam do Rymanowa.Jak coś to piszcie na priv to odpowiem.Pozdrawiam wszystkich
henrys66 pisze:Witam , byłem w Klimacie w kwietniu.Parking płatny , kilka miejsc.Polecam parking bezpłatny około 200 m wcześniej przy Glorietcie korzystałem z niego przez 3 tygodnie i wszystko ok .Główne zalety Klimatu to położenie w centrum i posiłki przygotowywane na miejscu, bardzo smaczne.Wady to warunki socjalne i baza zabiegowa (na miejscu bardzo uboga) zabiegi wodne są wykonywane a zakładzie przyrodoleczniczym.Miałem pokój na parterze i nocne odwiedziny gryzonia...po kilku dniach został upolowany.Mam nadzieję że traficie na lepszą pogodę i pochodzicie po szlakach, polecam do Rymanowa.Jak coś to piszcie na priv to odpowiem.Pozdrawiam wszystkich
Dzięki henrys66 -mam tylko nadzieję że warunki socjale ulegną poprawie i da się przetrwać przy sprzyjającej pogodzie