Iwonicz Zdrój KLIMAT 29.07.2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
anetadorota 182007
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 sty 2016 18:03
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Iwonicz Zdrój KLIMAT 29.07.2016

Post autor: anetadorota 182007 »

Witam serdecznie :kwiat: byłam w ubiegłym roku w Iwoniczu i miałam okazje odwiedzić Klimat. Jeśli chodzi o parking to o ile mi wiadomo auta parkowano przed Klimatem wzdłuż ulicy a jak opłaty to nie wiem. W Klimacie stołówka na miejscu, dansingi także . Na zabiegi trzeba wychodzić na zewnątrz. więcej informacji nie posiadam.Miłego pobytu życzę i polecam również Krakowiaka odwiedzić. ;)
henrys66
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 cze 2013 20:56
Staż sanatoryjny: 13
Podziękowano: 1 raz

Post autor: henrys66 »

Witam , byłem w Klimacie w kwietniu.Parking płatny , kilka miejsc.Polecam parking bezpłatny około 200 m wcześniej przy Glorietcie korzystałem z niego przez 3 tygodnie i wszystko ok .Główne zalety Klimatu to położenie w centrum i posiłki przygotowywane na miejscu, bardzo smaczne.Wady to warunki socjalne i baza zabiegowa (na miejscu bardzo uboga) zabiegi wodne są wykonywane a zakładzie przyrodoleczniczym.Miałem pokój na parterze i nocne odwiedziny gryzonia...po kilku dniach został upolowany.Mam nadzieję że traficie na lepszą pogodę i pochodzicie po szlakach, polecam do Rymanowa.Jak coś to piszcie na priv to odpowiem.Pozdrawiam wszystkich :)
Awatar użytkownika
endriu__4
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 maja 2016 13:13

Post autor: endriu__4 »

Dzięki za nowinki i czekamy dalej aż do wyjazdu-może ktoś jeszcze podzieli się swoimi uwagami :?:
Awatar użytkownika
endriu__4
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

henrys66 pisze:Witam , byłem w Klimacie w kwietniu.Parking płatny , kilka miejsc.Polecam parking bezpłatny około 200 m wcześniej przy Glorietcie korzystałem z niego przez 3 tygodnie i wszystko ok .Główne zalety Klimatu to położenie w centrum i posiłki przygotowywane na miejscu, bardzo smaczne.Wady to warunki socjalne i baza zabiegowa (na miejscu bardzo uboga) zabiegi wodne są wykonywane a zakładzie przyrodoleczniczym.Miałem pokój na parterze i nocne odwiedziny gryzonia...po kilku dniach został upolowany.Mam nadzieję że traficie na lepszą pogodę i pochodzicie po szlakach, polecam do Rymanowa.Jak coś to piszcie na priv to odpowiem.Pozdrawiam wszystkich :)
Dzięki henrys66 -mam tylko nadzieję że warunki socjale ulegną poprawie i da się przetrwać przy sprzyjającej pogodzie :)
Awatar użytkownika
endriu__4
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

jak na razie to tylko Alina,Grzegorz i ja mamy Klimat do swojej dyspozycji :shock:
nikt nie ma ochoty na wakacje :?:
alinazmijewska
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 03 maja 2016 21:54
Oddział NFZ: Podlaski

Post autor: alinazmijewska »

Widzę, że jesteś stałym czytelnikiem tego forum. ja też sprawdzam od czasu do czasu, czy nie pojawi się ktoś z moich stron.
Awatar użytkownika
endriu__4
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

alinazmijewska pisze:Widzę, że jesteś stałym czytelnikiem tego forum. ja też sprawdzam od czasu do czasu, czy nie pojawi się ktoś z moich stron.
Tak,tak jak na razie to mało jest kuracjuszy na w/w termin,a jeszcze mniej dzieli się informacjami :(
p-siak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 cze 2013 20:36
Podziękowano: 10 razy

Post autor: p-siak »

Witam, my obecni jedziemy z chęcią, dlatego robimy tu wpisy.Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
endriu__4
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Tak trzymać-do wyjazdu coraz bliżej :D
Awatar użytkownika
endriu__4
Pomocny Kuracjusz