Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Aniu , ludzie z różnych powodów nie chcą ujawniać ile razy byli w sanatorium . Nic w tym złego , ani żadne to oszustwo . Nie ma innej opcji , jeśli nie wpiszemy w ustawieniach liczby pobytów , automatycznie pokazuje się właśnie ...0....
kuracjuszkaasia pisze:Aniu , ludzie z różnych powodów nie chcą ujawniać ile razy byli w sanatorium . Nic w tym złego , ani żadne to oszustwo . Nie ma innej opcji , jeśli nie wpiszemy w ustawieniach liczby pobytów , automatycznie pokazuje się właśnie ...0....
Witam Kasiu masz rację, ja właśnie nie wpisałam w ustawienich liczby pobytów w sanatoriach-a byłam trzy razy,teraz wybieram się czwarty - dlatego nie mam wpisanego stażu sanatoryjnego.Może to da się naprawić ,jak sądzicie Pozdrowienia
ewa121957 pisze:(...)dlatego nie mam wpisanego stażu sanatoryjnego.Może to da się naprawić ,jak sądzicie |
Ewo da się naprawić bez problemu. Wejdź w:
- panel użytkownika,
- profil,
tam możesz wpisać staż sanatoryjny, następnie na dole strony "kliknij"
- wyślij.
I już gotowe.
Czy to ważne jaki kto ma staż sanatoryjny? Ja jeżdże do sanatorium co roku od 13 lat, ale tylko 4 razy byłam ze skierowania, pozostałe, to pobyty prywatne albo w ośrodku, albo na kwaterze (wtedy na zabiegi sobie dochodziłam). Dwa razy musiałam zrezygnować.
Dziękuję wam drodzy za wszelkie informacje i uwagi oraz przepraszam za błąd który popełniłam w nagłówku .Ktoś mnie poprosił abym wpisała post w jego imieniu