Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Czy w Rymanowie jest aż tak źle?Bo wnioskuje że o tym przydziale jest mowa<.Wybieram się tam na początku września więc może jakieś wskazówki > proszę o odp.: z góry dziękuję
anetadorota 182007 pisze:Czy w Rymanowie jest aż tak źle?Bo wnioskuje że o tym przydziale jest mowa<.Wybieram się tam na początku września więc może jakieś wskazówki > proszę o odp.: z góry dziękuję
Witaj Anetko ,wejdź w oceń sanatoria , jest lupka w prawym górnym rogu ,wpisz nazwę sanatorium i miejscowość miłej lektury. Pozdrawiam
marylka1 pisze: "Ja własnie chciałam zamienić na termin wakacyjny i do konkretnej miejscowości. Nie udało się więc zrezygnowałam."
Z terminów wakacyjnych rezygnuje baaaaaardzo mało osób, Ty na dodatek jeszcze chcesz przysłowiową wisienkę na torcie...do konkretnej miejscowości. Zapewniam, że jest to baaaaaardzo rzadko możliwe. Pozdrawiam