Sanatorium ZNP Ciechocinek
-
ewinka
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 01 paź 2014 10:48
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Sanatorium ZNP Ciechocinek
- basiat
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 5
Nastaw się, że będzie wszystko ok, a wszelkie minusiki bierz z przymrużeniem oka
W końcu to tylko 3 tygodnie.
-
ewinka
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 01 paź 2014 10:48
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 3
- czlowiek50
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 02 lut 2017 21:31
Dzień dobry, badana2 dzieki za obszerne wiadomości na temat znp, ale mam pytanie jak zrobiłas rezerwacje pokoju? dzwoniłem zapytać tam o pewne sprawy to odpowiedzieli, ale rezerwacji nie robią, masz jakiś na to sposóbbodana2 pisze:Wejdź na stronę [link] tam znajdziesz wszystkie potrzebne informacje i galerie zdjęć pokoi i otoczenia. Parking na terenie ogrodzonym ośrodka lub na ulicy od strony Lorentowicza. Widziałam, że kuracjusze tak robią ze względów oszczędnościowych. W pokojach są czajniki i naczynia, żelazka w recepcji, deski do prasowania na korytarzach, pokoje 1.2.3.4 osobowe. Radzę zrobić już rezerwację.Są 3 budynki: A, B, C połączone łącznikiem. W budynku A i B kwaterują kuracjuszy NFZ, a w C komercyjnych. W budynku B jest lepszy standard niż w A. Wszystkie zabiegi na miejscu łącznie z basenem. To jest naprawdę dobre sanatorium. Wszystkie cenniki masz u nich na stronie. Kiedy wyjazd? Skąd jedziesz?
Chociaż tam są przystępne osoby na recepcji i jak się postarasz i wykorzystasz urok osobisty, to może coś załatwisz. Uważaj na pokoje wieloosobowe.
Może masz jakąś szczególną przypadłość, która byłaby wskazaniem do mniej licznego pokoju?
- czlowiek50

- czlowiek50