Chciałabym........

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 36 razy

Re: Chciałabym........

Post autor: Sloneczko »

basiat pisze:................. Ileż tematów "zamarło"?! Wcześniej tworzyliśmy coraz to nowe lub podtrzymywaliśmy stare i każdy mógł się swobodnie wypisać. Część "starej ekipy" gdzieś odeszła......
Ja wiem, że każdy ma swoje problemy i nie zawsze ma ochotę pisać, ,,,,,zawsze tak było, ale teraz skala takiego zjawiska jest ogromna.
Pozdrawiam równie serdecznie i również z nadzieją na lepsze czasy.....
Basieńko :kwiat: moja kochana :serce: Całuję i ściskam Ciebie bardzo mocno :serce:
Stara ekipa tez się zmieniła...... może nie odeszła......ja również zaglądam na forum,
wchodzę na Facebooka, siedzę w necie ......
Ale to nie jest to samo co było kiedyś. Co niektórzy gdzieś "odpłynęli" i widzę, że nie chcą się kontaktować.
Choroby, nieszczęścia????? Raczej nie...... gdy mamę miałam ciężko chorą, gdy życie było jej zagrożone
byłam z wami . To forum i niektórzy na nim pomagali mi przetrwać ciężkie momenty.
Nieraz mam wrażenie, że to jakaś dziwna zazdrość kieruje niektórymi osobami.
Jestem osobą, która nie ma problemu z dogadaniem się raczej ze wszystkimi ;)
a jednak też zaobserwowałam, że coraz trudniej się dogadać nawet z osobami, o których miałaś
wręcz doskonałą opinię. A z czego to wynika ?? Moja koleżanka Lidzia twierdzi, że
z chorych ambicji, kompleksów a przede wszystkim z normalnej zawiści!
Ale czego tu zazdrościć :o :shock: :?
Tylu ludzi tu poznałam, z wieloma się spotkałam, z kilkoma utrzymuję dobre znajomości,
z dwoma wręcz mogę powiedzieć, że to przyjaźń. A jeszcze ile osób mam do poznania :D
Noooooooo dziewczyny...... wiecie o kim mówię ;) :D
Pozdrawiam wszystkich serdecznie :serce: z moją pierońską rwą kulszową w zanadrzu :lol:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

Kiedy zaczęłam zastanawiac się nad Basi "Chciałabym "to Elcia doszła do takiego wniosku ..że czasem trzeba przestać analizować to co juz było ..przestac planowac co tu będzie ..chyba przestałam zastanawiać się co czuję ..jakie mam oczekiwania względem tego miejsca ..a powiedzieć sobie niech się dzieje co chce ..
Wiem jedno ja się tu czuję jak we własnym domu :D
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Basiu ja też CHCIAŁABYM , to też był mój drugi dom Eluniu.Wiele dobrego otrzymałam od wielu ludzi, złymi się nie przejmowałam choć na samym początku nie raz i nie dwa po tyłku dostałam.Myślę że nadal jest grupa ludzi przyjaznie do mnie nastawiona :D Tylko trochę tak z lewej od pępka uwiera kiedy jesteś dla innych a masz wrażenie jak byś duchem była......a może się mylę może tego nawiasu wcale nie ma :?: Chciałabym aby znów stare forum wróciło.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Ojej, przez kilka dni nie zaglądałam , a tu ........ "Chciałabym ...." - Basiu dziękuję +

Coś się wyczerpało ? , coś zmieniło ?,

Może nie mam tak imponującego stażu, ale taki początek wieku przedszkolnego, mnie również brakuje tych różnych fajnych tematów gdzie wszyscy coś pisali czasami nawet trochę nerwowo się robiło , czyżby to te plusiki ???

Pozdrawiam wszystkich serdecznie :)
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Może właśnie te plusiki .Wiele osób z którymi rozmawiałam właśnie tego brakuje, bo nie wiemy czy ktoś nas ignoruje czy też po prostu nie widział.Słowo pisane niekiedy w dobrej intencji , może zostać błędnie odebrane a ten plusik może wiele zmienić.Co komu może przeszkadzać że po przez +++++ zgadzam się z czyimś zdaniem.Nie trzeba przecież licznika :idea:
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

Cieszę się bardzo, że parę osób odezwało się w temacie,Dziękuję :kwiat: Powiem szczerze, że miałam nadzieję i poniekąd taki był mój zamysł, żeby "zmobilizować" niektórych do napisania.
I każdy, kto się odezwał ma rację. Powodów do milczenia, jak widać, może być dużo i są one różnorakie. Tylko czy wszyscy zechcą wyciągnąć z nich pozytywne wnioski? :?
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie :kwiat: :kwiat:
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 64 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Od dłuższego czasu nie śledzę już tych różnych tematów . Ograniczyłam się tylko do opinii i wyjeżdżam ... . Dziś jakoś wpadł mi w oko Twój temat Basiu. Powiem tylko i wyłącznie o moim odczuciu . Zgadzam się z Alicją iż pewne tematy są jakby zamknięte, opanowane przez niektóre osoby, które tylko komunikują się ze sobą ale takie wrażenie miałam od prawie początku a jestem tu na forum już weteranem :) . Ci, którym udało się spotkać w realu ,tworzyli swoje grono przyjaciół i wielu zamknęło się już na nowe znajomości. Wiem , powiecie,że nie bo i niektóre z Was się znają ale tak czułam wcześniej i czuję a piszę "od siebie". A ze znajomościami bywa różnie tak jak piszecie . Niektóre nas rozczarują, inne z czasem zbledną i pójdą w zapomnienie ale najważniejsze pozostają i o nie trzeba dbać i być otwartym również na nowe bo nie wiadomo kto kiedy dla nas może zostać prawdziwym przyjacielem .
Pozdrawiam serdecznie :kwiat:
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

""Róbmy swoje"" jak śpiewał W. Młynarski są różne powody ,że ludzie mniej piszą . Może to brak czasu ? . Każdy ma jakiś swój powód i nic nie poradzimy na to . Ludzie piszą a potem znikają , wyrejestrowują konto i cisza . Nie wiem czy to jakieś zakulisowe gierki powodują , nie wnikam w to . zaglądam na forum i więcej czytam jak piszę . Więc piszmy jak nam czas na to pozwala i chęci . Bądźmy dla siebie mili i tolerancyjni -to najważniejsze . Pozdrawiam forum i Forumowiczów :) :)
odniosę się do wypowiedzi dotyczącej wcześniejszych plusików. Są osoby które po ich likwidacji piszą zdawkowo lub wcale choć wcześniej pisały b. dużo .
Bodzio18
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 11 kwie 2014 12:17
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: Bodzio18 »

Basiu każdy ma swój czas i miejsce chwile radosne i smutne CHCIAŁO by się więcej ale nie zawsze możemy wiesz o tym
dobrze jak my wszyscy .Tęsknimy to dobrze ,znaczy że coś ważnego przeżyliśmy ,tylko w oddali jak we mgle sterczy
pusta ławeczka i zwiędła róża ,wspomnienia ach wspomnienia ale jakże cudne .
Pozdrawiam wszystkich ,życie nie znosi pustki zawsze znajdzie się ktoś komu chcę się więcej
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Są osoby które po ich likwidacji piszą zdawkowo lub wcale choć wcześniej pisały b. dużo .
Czyli co? Pisały dla plusików? Nie z chęci rozmowy,podzielenia się jakąś wiedzą.... To może lepiej że nie piszą :roll:
ODPOWIEDZ