Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam wlasnie wrocilam z Pioniera i nikomu nie polecam .Niektore pokoje po malym liftingu czuc plesn, brak recznikow ,szklanek i calej reszty. Pokoje sprzatane tylko rynek.Panie pielegniarki mile. Wyzywienie masakra gorszego nie ma nawet w barze mlecznym.Cale szczescie ,ze bylo cieplo i w pokojach spedzalo sie malo czasu.No i jeszcze zabiegi w budynku obok.Po rozmowach z mieszkancami jestem tego samego zdania ,ze miejscowosc umiera.
pokoje z lazienkami chyba tylko 2 albo 3....dostają zazwyczaj pelnoplatni pacjenci..sa 2-osob.ale typu studio-4 osoby na jedna lazienke...a pokoje 3-osob.-jedna lazienka...w miare te lazienki wyremontowane..akurat moge powiedziec z wlasnego doswiadczenia....kabina prysznicowa,umywalka..itp...
Dziewczyny jednak mój przydział nie jest do Pioniera,właśnie otrzymałam skierowanie od 6.10 do Młynarza czy obiło wam się o uszy coś na temat tego sanatorium...wszystkie informacje mile widziane pozdrawiam