Kujawiak Inowrocław od 27 stycznia 2018r z ZUS

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
maria55
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 06 maja 2014 22:11
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Re: Kujawiak Inowrocław od 27 stycznia 2018r z ZUS

Post autor: maria55 »

Witajcie ja mam skierowanie do Kujawiaka ale od 03 01 2018 moze ktoś jedzie z okolic Warszawy.Oczywiście Inowrocław.Pozdrawiam
Dertieen
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 21 maja 2017 22:05
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Dertieen »

Rehabilitacja jest jak najbardziej wskazana, na żadną rentę się nie wybieram. :)
Jak znam działania ZUSu, to uznają, że jestem w pełni sprawna i do pracy wyślą ;)
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2011 22:49

Post autor: Małgosia69 »

Dertieen dopiero dzisiaj zajrzałam na forum po kilku dniach nieobecności. Miło mi ,że się odezwałaś :) Ty jesteś młodziutka laseczka. Mam nadzieje,ze wszystko ułoży się po Twojej myśli i nie będziesz musialą jechać do Kujawiaka wbrew Twojej woli. Nie znam ośrodka w Gdańsku, ale w Kujawiaku byłam dwa lata temu i rehabilitację mają tam naprawdę dobrą. Mój kręgosłup jest w fatalnym stanie i po rehabilitacji w Inowrocławiu czułam się duuużo lepiej. :D Jeśli jednak musiała byś jechać nastaw się pozytywnie. Jest to naprawdę dobry ośrodek rehabilitacyjny. A jeśli nie przerażają Cię panie po 40-stce może wybierzemy się razem na dobrą kawusię. :lol: Pozdrawiam serdecznie. :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Dertieen
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

W Gdańsku byłam najmłodsza, z racji zawodu muszę umieć się dogadać z każdym i idzie mi nieźle (wydaje mi się ;) ).
Ludzi poznawać bardzo lubię i wiek nie ma dla mnie znaczenia. :) Kawę pijam rzadko, ale w dobrym towarzystwie chętnie się napiję :)
Z osobami z Gdańska spotykamy się regularnie :)
Do 30.08 muszę czekać na decyzję ZUSu, może wyślą mnie do pracy :)
A jeśli mówisz, że rehabilitacja dobra w Inowrocku to chętnie jednak bym pojechała.
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dertieen no to jesteśmy umówione, jeśli miłosiernie nam panujący ZUS mimo wszystko wyśle Cię do Inowrocławia, idziemy na kawkę, choć może być inny napój :lol: . Ja także jestem osobą mimo wieku doskonale się dogadującą z osobami o wiele młodszymi, ale i o wiele starszymi. I koniecznie trzeba zabrać ze sobą orzechy , wiewiórek mnóstwo, no chyba ,że w styczniu będą spały, w listopadzie hycały po drzewach i alejkach aż miło. :o Czekam na niusa od Ciebie po 30 sierpnia, pojadę tam sama, czy też będziemy we dwie, zawsze raźniej i milej. :D :D :kwiat: :lol:
Dertieen
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Dam znać, jak będę coś wiedziała ;)
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dertieen pisze: 28 sie 2017 00:25 Dam znać, jak będę coś wiedziała ;)
Dertieen i co ??? Jedziesz ze mną do Inowrocławia??? Cóż zdecydowali najważniejsi /czytaj ZUS/? :lol:
A może jeszcze ktoś dostał ten termin i ten ośrodek??? :o
Dertieen
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Ciągle czekam na decyzję :/
Dertieen
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Jadę!
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dertieen gratulacje!!! Mam nadzieję,że z pobytu w Inowrocławiu będziesz bardziej zadowolona , niż z Gdańska. Pamiętaj,że jesteśmy umówione na... napój wybierz sama. :lol: :lol: Czym chcesz jechać do Kujawiaka?? Może byśmy się "spiknęły " i pojechały razem :?: Możemy się skontaktować telefonicznie, jeśli będziesz chciała oczywiście. Będzie taniej i przyjemniej. :) Chciałabym jechać wcześnie rano,żeby mieć wybór pokoju i chciałabym "załapać się" na pierwszą zmianę posiłków, tzn. mieć pokój z numerem nieparzystym.Pozdrawiam. :) :kwiat:
ODPOWIEDZ