Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Hej do Ani vell Maryann czy to ważne ile masz lat jedziesz chyba w listopadzie 22 .11. Czy mam poprosić o ten sam termin ......bedziesz miala jazdę w obie strony miło spędzony czas , tańce do oporu i jeszcze jak na nartach jeździsz to cie będę na rękach nosił
Insignia 2010 pisze:Hej do Ani vell Maryann czy to ważne ile masz lat jedziesz chyba w listopadzie 22 .11. Czy mam poprosić o ten sam termin ......bedziesz miala jazdę w obie strony miło spędzony czas , tańce do oporu i jeszcze jak na nartach jeździsz to cie będę na rękach nosił
Za parę dni jadę do Ustronia, ale Kruszynka reklamuje Polańczyk i zaprasza, to kto wie... jeszcze po takich propozycjach.. ... 300 km to blisko ....Kruszynko już się wynosze na dół...musiałam odpowiedzieć...
A co tyczy się koneserstwa......miłego spędzenia czasu to do 22 listopada dużo czasu , a przecież to 24 dni na ciągłym spędzaniu czasu dla zdrowia .....nie zapominając o duchu i dobrym samopoczuciu .tańce, chulanki ,swawole ,......i oby było to z kim spędzić mile ......czyli ????