Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Czemu nastawiacie się negatywnie ? ,nawet jak coś nie pasuje to ludzie tworzą klimat najlepsze miejsce zepsują ludzie ale i najgorsze uratują ludzie zależy jak się trafi ,tworzymy wciąż aktywną grupę sympatyków Hotelu Olecko i nikt złego słowa nie powiedział wszyscy bardzo zadowoleni z pobytu ,nastawienie dajcie na plus a będzie ok,czego wam życzę
To inni mącą brawo tak trzymaj ,piękna okolica jeziora tylko korzystać ,zobacz sobie na google street view jaka to wygląda i jakie widoczki ludzi umieścili tam na mapach(swoje fotki) ja mam zbyt daleko ale bym chciał tam jechać ,niestety turnusy pełnopłatne są zwyczajnie drogie ,wybrałem Ustkę za nie całe tysiąc zł dwa tygodnie prywatnie oczywiście ,tak więc dobrych wrażeń i dobrego pobyty w Olecku