Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
macie wszyscy rację . nigdy nie zwróciłem na to uwagi . jeśli np.05 11. zaczyna się o 00.01 godziny to musza przyjąć to jest logiczne tylko trzeba doczekać jeśli jesteśmy jest przed tą godziną i datą .sorki ,że wprowadziłem nieświadomie w błąd.
Zbigniew znam osoby które koczowały przez noc na fotelach. Nie rozumiem tego bo nie wierzę,że nie stać nas na te kilkadziesiąt złotych na nocleg. Wiem zaraz się sypną wypowiedzi,żeniektórych naprawdę nie stać..... No cóż jeżeli nie to niech przyjadą w dniu rozpoczęcia turnusu.
Bibi z NFZ każdy pobyt zaczyna się o 14.00 w dniu przyjazdu,a kończy o 12.00. w dniu wyjazdu.
Jeszcze tylko słówko . Szanujący się ośrodek i dobra wola recepcjonistki lub pielęgniarki dyżurnej bo czasem to ona zamyka wrota jeśli przybędziemy do sanatorium nawet przed północą nie musi naliczyć opłaty za nocleg ale ma takie prawo. Mówię o pobycie z ZUS. Miałem taką sytuację w Muszynie. Przecież recepcja nic z tego nie ma, że naliczy opłatę, równie dobrze może powiedzieć, że wpuściła nad ranem. Podobnie ma się sytuacja przy pobycie z NFZ z tą różnicą , że dotyczy przyjęcia przed południem mimo, że powinni wpuścić dopiero po 14.00 oczywiście w miarę wolnych pokoi.
W dobie komputerów pewne rzeczy są nie do przeskoczenia.Jeżeli zostaniesz przyjęty i wprowadzony do komputera nawet o 23.50 to z automatu nastąpi naliczenie.
Z NFZ są sanatoria,które też pobierają opłatę za wcześniejsze wejście do pokoju.Nie jest to zasadą i opłata jest niższa.Sama osobiście płaciłam tak w Krynicy.