Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Nadal jednak Nikt się nie zgłosił na współdzielenie pokoju, ze swojej strony zapewniam dobry humor, pozytywne nastawienie, mimo, że zima a ja w paluszki marznę, a z robótek ręcznych, to ewentualnie parzenie herbaty i kawy, tylko ja piję z potrójną ilością mlekato w zasadzie można by uznać za mlecznik z nutką kawową, może jednak kogoś skuszę
Chętnie bym się z tobą wybrał do kolejowego. Niestety mam od 30,01 w Grażynie. U ciebie przynajmniej tańce na i wszystkie zabiegi na miejscu Powodzenia.
Miło mi to czytać Janku Mam wrażenie, że masz spore rozeznanie w ciechocińskich sanatoriach, może mógłbyś podzielić się wiedzą na temat Kolejowego, czytałam, że standardem raczej nie przypomina hotelu***, ale to jakby nie najważniejsze, interesuje mnie bardziej strefa zabiegowa i jakie polecasz lokale na tańce, czytałam o 6 najlepszych. Pozdrawiam
Witam,Pięknie Kusisz Megi-Mar z takim podejściem do pobytu zapewne jak nie tutaj to na miejscu znajdziesz Miłe Towarzystwo do uzupełniających zabiegów rehabilitacyjnych co do lokali do potuptania to zrobisz rozeznanie sama na miejscu-dość często zespoły zmieniają lokale i z towarzystwem musisz sama wybrać co Wam najbardziej odpowiada-Skutecznej Rehabilitacji i zajęć uzupełniających Życzę i Pozdrawiam pokazuj się i pisz coś w tym temacie żeby był zawsze widoczny to może ktoś się odezwie z podobnym terminem bo Ciechocinek to popularne miejsce i tu raczej z jego ilością miejsc do potupania-nie można się nudzić,Powodzenia i mam nadzieję że po bardzo udanym pobycie skrobniesz Nam tu opinie o Obiekcie,Zabiegach i Socjalu-Miłe-jestem pewien że takie będą-wspomnienia-zachowaj już tylko dla Siebie z góry Dziękuję
Dziękuję Andrzeju za rady wytrawnego kuracjusza i empatycznego nastawienia do innych , dzięki Tobie to forum bardzo zyskuje. Mam nadzieję, że podczas pobytu w Ciechocinku doświadczę pozytywnych wrażeń i w zakresie zdrowotnym, (bo to wszak najważniejsze), jak i towarzysko - relaksacyjnym, z całą pewnością będzie to odskocznia od codzienności. Pozdrawiam milutko, a kuszenie jest „ a la carte”
Przypominam się jeszcze przedświątecznie Być może w ferworze przygotowań i krzątaniny umknął mój post , zatem jeszcze raz, wybieram się na turnus z ZUS 03.01.2018 do Kolejowego w Ciechocinku, proszę o kontakt osoby, które w tym terminie również się tam wybierają, pozdrawiam
Megi masz to szczęście, że kolejowy mieści się pośrodku głównej ulicy i wszędzie masz blisko . Zabiegi jak wszędzie , niczym szczególnym się nie wyróżniają ale parkiet na miejscu co w zimie ma znaczenie bo przy złej pogodzie nie musowo nigdzie wychodzić ale jeśli zechcesz to wybór masz tak jak wcześniej czytałaś na forum. Reszta wyjaśni się na miejscu tak jak pisał ci Andrzej. Musisz wytrzymać jeszcze 2 tygodnie.
Cóż... moje niepocieszenie jest coraz bardziej głębokie, jednakowoż, nie tracę wiary, że a nuż (i nie chodzi mi bynajmniej o "nóż krajalniczy"), Ktoś się jeszcze odezwie, pozdrawiam czytających i odpowiadających