Szczawnica Budowlani 25-01 do 15-02 2012

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Re: Szczawnica Budowlani 25-01 do 15-02 2012

Post autor: marika »

Witku jedzenie mi nie smakuje bo brak mi Twojego towarzystwa,masz racje w Budowlanych było super! tęsknię za Wami wszystkimi pozdrawiam ;)
kristi
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 03 paź 2011 19:37
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: kristi »

Witam serdecznie , to był mój drugi pobyt w tym sanatorium i jestem bardzo zadowolona .Jedzenie przepyszne nie ma na co na rzekać ,zabiebi i basen z panią Jolą super. Wieczorki taneczne na miejscu a towarzystwo wspaniałe. Polecam to miejsce wszystkim .Pozdrawiam
kristi
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witaj Aniu czyżbyś już tęskniła za miłym wypoczynkiem ? Tak jak ja.Pozdrawiam cieplutko Ciebie i Ewkę.
Awatar użytkownika
goośka71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 mar 2012 18:59
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: goośka71 »

Witam Zgraną Paczkę z Budowlanych

Ja mam skierowanie na pobyt od 28.03 i co nieco już na temat tego uzdrowiska wiem.
Jednak proszę o uzupełnienie kilku informacji.
Przede wszystkim jak jest z Internetem ??
Telefonicznie pani z recepcji powiedziała mi, że jest Wi-Fi ale tylko na korytarzu a w pokojach już nie :shock: - nie bardzo to rozumiem, bo myślałam, że jak jest bezprzewodowo to zasięg powinien być w każdym(lub prawie) miejscu budynku.
Druga sprawa, to jak jest z tymi pokojami jednoosobowymi ??
Ponoć nie mają balkonów i WSZYSTKIE (????) wychodzą na ponurą część globu czyli na północ
To są informacje w/w pani, która już po tym Internecie wydaje mi się niezbyt wiarygodna, dlatego pytam "weteranów"
No i ostatnia sprawa to ,czy są w pokojach czajniki, bo na ich stronce nic o tym nie ma

Z góry dziękuję za wszelkie informacje i mam nadzieję, że Wasza paczka utrzyma się jak najdłużej.

Pozdrawiam
goośka
kristi
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witaj Gosiu zadzwoń i powiedz że rezygnujesz z jedynki . Najlepsze są dwójki z balkonami i można się opalać miedzy zabiegami. Co do jedynek są malutkie ,są czajniki i jest bardzo ciepło w pokojach.Internet bezprzewodowy działa ale nie we wszystkich pokojach ale jest na dole w holu.My byłyśmy we trzy i było super jest z kim wyjść na spacer i imprezę.Miłego pobytu.
Awatar użytkownika
goośka71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 mar 2012 18:59
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: goośka71 »

Dziękuję kristi - Pozdrawiam gorąco
ODPOWIEDZ