Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Hej byłem tam tz w Beskidzie w styczniu 2018 polecam pokój 315 super i ciepło w nim w porównaniu do innych podobno choc ja tego nie odczułem bedac w innych też było ok .....fakt najlepiej pojechać dzień wcześniej , obiekt duzy wiec w chwili przyjazdu sa duże kolejki do zakwaterowania poza Ty wszystlo ok mile i przyjemne miejsce już zazdroszczę wszedzie blisko pozdrawiam
Profus,ja jadę z Tychów do Rybnika po koleżankę i razem do Krynicy.
Świetnie bawiłyśmy się w zeszłym roku więc myślimy że Krynica też okaże się "fajna" więc czekamy z utęsknieniem.
Sylwioszek pisze: 19 lis 2018 22:53
Profus,ja jadę z Tychów do Rybnika po koleżankę i razem do Krynicy.
Świetnie bawiłyśmy się w zeszłym roku więc myślimy że Krynica też okaże się "fajna" więc czekamy z utęsknieniem.
Jeszcze 2 miesiące... a może tak przed wyjazdem zrobilibyśmy wstępną integracje gdzieś na śląsku?
Zazdroszczę Wam tego krynickiego klimatu. Beskid sam w sobie wiadomo pozostawia wiele do życzenia. Ale chociaż kuracjusze może są młodsi. Ja przebywam aktualnie w 22 wojskowym w Ciechocinku. Masakra nie ta kategoria wiekowa. Jedna kobieta powiedziała mi wprost że do tego ośrodka nie pasuje bo... Zbyt młoda zbyt uśmiechnięta i promienna