Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wesoły Mikołaju, Dzięki Wielkie,
za serdeczne życzenia i słowa Piękne.
Tobie i Wszystkim na Forum, Którzy życzenia Sobie składają,
Pięknych i Radosnych Świąt oraz Poczucia Czasu, że Wszyscy się Kochają
Dziękuję bardzo
W ten świąteczny czas życzę Wszystkim radosnych i pogodnych Świąt, ciepełka w Waszych sercach, niebywałej atmosfery wokół wraz z zapachem piernika i pomarańczy
A to jeszcze ja Mikołaju.... z serdecznościami i podziękowaniami za wizytę.
Życzę pięknych dni w Święta i niemniej udanych w oczekiwaniu na następne....... kiedy to znów zawitasz do nas
Dziękujemy Wesoły Mikołaju
Za życzenia prezenty ,miła niespodzianka
Wzajemnie życzymy ,zdrowia szczęścia ,dużo radości
Ludzkiej życzliwości ,zadowalających miejsc wyjazdu
Spokojnych Świąt ,spędzenia w gronie rodzinnym
Szczęśliwego Nowego Roku 2019
Raz jeszcze Serdeczne Podziękowania dla Wesołego Mikołaja za Życzenia,Prezenty i Pamięć,to Miłe jak o dorosłych taki Wesoły Mikołaj Pamięta Pozdrowienia,Życzenia Zdrowia i Pomyślności w tak Sympatycznej Misji jaką masz do Spełnienia,Wesołych Świąt i oby o Tobie ktoś pamiętał-zostawiając Ci prezent pod poduszką
Wstałem wcześnie rano i ZNALAZŁEM........
Wspaniały Prezent od Wesołego Mikołaja na Naszym Forum
Dziękuję Ci za okazałą Empatię .
A od siebie życzę Ci Siły i Zdrowia ,abyś Nas cały rok wspomagał mniejszymi lub większymi prezentami w Postaci super skierowań na upragioną rehabilitację .