kobiety -polowanie na facetów

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: kobiety -polowanie na facetów

Post autor: forumowicz »

Czym wyjaśnić fenomen a mianowicie ,gdy przyjeżdża nowy rzut kuracjuszy to dzień dwa po zameldowania sporo
pań panów widać samych na spacerach ,tańcach ,wycieczkach itd po paru dniach pod rączkę z płcią przeciwną mężowie i żony nagle się zjechali? Nie piszę o Sodomii 8-) ,ale wytłumacz mi to Maryann? To zjawisko . :o
Pary na tańcach do końca turnusu no no jednym słowem małżeństwa których partnerzy jakoś dziwnie dojechali za parę dni ,Dobre :roll:

Kuracjusz54
forumowicz

A kolega tak z autopsji ??? Czy sam na spacer na tańce czy na wycieczkę. Pozwolę sobie zauwszyc, że ciężko przez trzy cztery tygodnie samemu zawsze jest towarzystwo a z tymi parami to raczej wyjątki a nie reguła... Ale każdy widzi co chce.. :D no i zawsze jest o czym rozmawiać. Z kolegami w pokoju :roll:
forumowicz

Ciśnie mi się pod paluszki ..... ale na koniec roku nie chcę przykrości robić założycielowi tematu .....

ale ... trzeba jednak mieć problemy z własną psychiką i mieć dużo pogardy dla kobiet :?

Jestem zdegustowana i życzę Ci Many żeby te kobiety ze "wściekłą macicą" spuściły Ci .... manto
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Many żałosny jesteś i te twoje pseudo prowokacje😖
Awatar użytkownika
iron maiden
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 lip 2015 10:12
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: iron maiden »

Ja będąc tyle razy co kolega Many widziałem wręcz odwrotnie a już najlepszy tekst z ust lwa sanatoryjnego jak siedzieliśmy przy stoliku na
tańcach w Wieńcu cytat;
Z panią to ja bym sobie życie ułożył.
Awatar użytkownika
Maryann
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Maryann »

Powiem tak...bylam piec razy..i raz spotkalam "malzonkow" sanatoryjnych na moim turnusie..i nie powiem..smieszne to bylo..a co do innych osob prowadzajacych sie za raczke to niewiem..moze faktycznie to byly pary niesanatoryjne...
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Ja nie widzę nic złego w parach sanatoryjnych. Jeżeli dwoje ludzi woli spędzać czas ze sobą niż w stadzie to jest to tylko ich sprawa.
Nie popieram zachowań obscenicznych a reszta to już nie moja sprawa. Nie chodzimy w niczyich butach,więc nie oceniajmy nikogo.
Żyjmy jak lubimy i dajmy żyć tak samo innym.
forumowicz

Proszę jak opinie na podstawie obserwacji a mamy do nich prawo wywołują agresję a po co ?
Poczekamy zobaczymy co pokaże tv 1 w styczniu .Są pary są kochankowie są obściskiwania się w parkach a tutaj tylko opinie.Nie ma co mowić że deszcz nie pada jak pada.A nikt nikogo z takich zachowań przecież tutaj nie rozlicza no nie?
Więc po co te podniecenia? :o :shock:
Kuracjusz54
forumowicz

Hej.
Co jakiś czas, po dłuższej ciszy na Forum Ktoś wrzuca temacik, który sprowokuje do napisania kilku zdań, i fajnie.
Tylko żeby trochę , troszeczkę więcej faktów i jakości.
A może tak ogłosić ranking sanatoriów, w których Kobiety dostają "wścieku macicy" :?: :lol:
Gdzie jest ta sodomia i gomoria? :lol:
Ciekawe, jakie powodzenie by miały, co? :lol:
Awatar użytkownika
Maryann
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Maryann »

O ..i to jest Zdarku dobry pomysl....Niech do jednego jezdza Ci niegrzeczni..a do drugiego grzeczni... :lol: :lol: :lol:
Zablokowany