Krynica 5 marca 2012

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Zyta
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 18 lut 2012 16:21

Re: Krynica 5 marca 2012

Post autor: Zyta »

Dobrze, ze chociaż ktoś jest optymista. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Cale zycie niepoprawny optymista,Zytko my nie jedziemy tam sie stresowac-wystarczy ich w codziennym zyciu-jedziemy ladowac akumulatory zeby starczylo energi na jak dluzej,pozdrawiam :lol: :roll:
Zyta
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Dzis zobaczyłam nowa opinie o sanatorium Mielec. Po prostu ręce opadają, przecież tam przyjeżdżają chorzy ludzie. Czy na to nie ma sposobu ?
Moze lepiej zrezygnować ?
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witaj Zyta :) jest na to rada ,pójdż do swojego Oddziału NFZ/jak najszybciej ,nie zwlekaj :!: / ,i porozmawiaj poproś o zamianę obiektu ,może mają jeszcze taką możliwość ,a jeśli nie w Krynicy ,to może w inne miejsce Ciebie skierują.
Trzeba pytać ,ja tak robię jak mi dane sanatorium nie odpowiada ,ale uzasadnienie też musi być logiczne ,nie można nie chcieć tak po prostu ,ponieważ nastąpiłby pewien"chaos"
Zapewne znajdziesz poważne argumenty ,przygotuj się do tej rozmowy na spokojnie w domku,nawet wypisz sobie na kartce wszystkie za i przeciw ,przedstaw je spokojnie i na pewno się uda.
Życzę powodzonka :)
Zyta
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Dzieki za dobra rade, chyba tak zrobię. Pozdrawiam.
Irenaw
Na forum od: 20 lut 2012 17:06

Post autor: Irenaw »

Witam,

wyjeżdżam na turnus do Krynicy Zdrój od 6 marca z Warszawy i szukam transportu.

pozdrawiam,
Irena.
ODPOWIEDZ