Kołobrzeg MSWiA - Opinia z pobytu
Re: Kolobrzeg Pobyt -Opinia MSWiA
Wszystko do okey. Ale z tym płace i wymagam to przesada, bo niestety ale stawki sa niskie i czasem niewiele da się zrobić.
To miłe, ze tak widzimy siebie nawzajem.
pozdrawiam
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Wiktor jak i Ula są dopiero kilka godzin w ośrodku.
Ja również będąc w Perle pozwoliłem sobie po pewnym czasie na OPIS -każdego segmentu.
Nie można podać szczegółów już .
Co do -Opinii Płacę Wymagam -polemizowałbym .
Płacimy WSZYSCY należne składki bo inaczej gdybysmy nie byli Ubezpieczeni nie Otrzymalibyśmy Skierowania na rehabilitację.
Będę bezwzględnie domagał się Zrównania stawek żywieniowych w Sanatoriach, Szpitalach Klinikach ze Stawkami w Więzieniach
Stawka 8,5-do 10,5 za całodzienne wyżywienie JEST BARDZO NISKA porównując do osadzonych 25 na dobę
- jacky6
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 mar 2014 14:39
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 34 razy
- Podziękowano: 36 razy
nie tylko Kołobrzeg - pobyt, opinie i sugestie ...
Nie cytując.
Więźniów na kurację.
Kuracjuszy do pudła.
...
Rachunek "krzywd" wyrównany.
Admin proszony o korektę stosowną.
PS - Wiktor i Ula już są ...
Tylko kto pierwszy się odezwie ?
-
ula509
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 15 sty 2019 21:30
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 5
Jestem bywalcem sanatorium nie z wyboru ale konieczności. Ale to tak dla pewności zrozumienia. Darku Kołobrzeg znam bardzo dobrze. To moje ulubione miejsce z dzieciństwa i teraz. Raz w roku jestem. Ale dzięki za info o Kołobrzegu. Miałam na myśli a raczej chciałam zwrócić uwagę na to co kuracjusz jak już tak długo czeka i dostanie sanatorium robi. No właśnie zaczyna narzekać. Czy nie? Znam ludzi którzy nigdy nie byli z różnych powodów. Cieszmy się z tego, że to piękne miejsce itd. Natomiast co do warunków to nie tu. Należy pisać do Centrali. Chociaż już pisaliśmy nie raz i co straszą, że zlikwiduja sanatoria. A zostanie tylko profil rehabilitacji. Niestety ale w tym kierunku wszystko zmierza. Pozdrawiam
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Re: Kołobrzeg MSWiA - Opinia z pobytu
-
ula509
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 15 sty 2019 21:30
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 5
Zabiegi są w soboty również. Zaczynają się codziennie o 7:00, po obiedzie są także. Pod koniec turnusu wypadają mi trzy kolejne zabiegi o 15:30.
Na razie nie spotkałam nikogo, kto narzeka na rozkład zabiegów, bo nawet jeśli wypadają po obiedzie, to jest zysk czasu przed obiadem. Morze blisko - 5 minut do mola spokojnym krokiem.
- wiktor64
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 17 sty 2017 20:42
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękował: 66 razy
- Podziękowano: 35 razy
Jak każdy wie jak jest w sanatoriach a tym bardziej w Kołobrzegu jedni
Lubią wycieczki ...ja nie jeżdżę. ... zato Lubie spędzać czas sportowo rowerek kijki itd
Spotkałem się tutaj ze po 3 dniach narzekają co tu robić to ja się pytam to po co przyjechał
Albo przed chwila byłem na basenie i gość jaka tu cisza ja do nie go tu jest sanatorium i się zamkną
Co do posiłków trochę małe ale nie jest źle jeśli chodzi o ziemniaki to małóżko dają ,dziś była pierwszy
Raz zupka mleczna dobra jak macie pytania to pytajcie ja albo Ula odpowie teraz kawa i nad morze jodu wycho
Są duże fale cdn
Porcje ziemniaków na obiad